Fontos játékos nem sérült le

2011.04.30. 22:19 bede

Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten szépen játszottunk egy nagyon rendezett, az életéért küzdő csapat ellen.

A két sérülés rossz hír, de szerencsére fontos játékosnak nem esett baja. Montoya és Milito nyilván egyébként sem kapott volna szerepet a keddi BL-visszavágón. A második félidőben érezhetően kiengedtünk, ám még így is fejelt Milito egy tök szabályos gólt, amit sajnos a bíró nem létező les miatt visszafújt. Semmi gond, nincs jelentősége.

A maradék 12 pontból négyet megszerezve akkor is bajnokok vagyunk, ha a Madrid minden meccsét megnyeri – ami nyilván nem fog megtörténni. Egyedül a fiatal Deulofeuért kár, aki a sérülések miatt most még nem tudott pályára lépni az első csapatban. De ez sem olyan nagy baj, az alig 17 éves gyereknek lesz még bőven lehetősége játszani – idén is a szezon utolsó meccsein, a következő években meg pláne.

Kedden még egy utolsó erőfeszítés a Madrid ellen, aztán harminc százalékon pörögve hozzuk a bajnokságot, és készülhetünk a BL-döntőre.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr182867937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGG77 2011.04.30. 23:47:22

"Kedden még egy utolsó erőfeszítés a Madrid ellen, aztán harminc százalékon pörögve hozzuk a bajnokságot, és készülhetünk a BL-döntőre."

Ahol a MU úgy elpicsáz titeket, hogy csak lestek majd.

Spabo Nero 2011.05.01. 09:43:55

Messi-n kívül van fontos játékosa a Barcának?

Védelem nélkül nehéz lesz srácok!
Kicsi nyomás és meg is törtetek.

A Barcával csak az a baj, hogy meg kellene tanulniuk egy 2. stílusban is játszani. Pass and Move középpályán megtörhető... lásd elmúlt 3 classico. Mu ellen nehéz lesz... Nani, Scholes, Giggs, Csiszong, Owen... Angliába lehet majd színészkedni, mert az ANGOL foci kicsit keményebb, mint a SPANYOL. Lásd Arsenal,akik ellen csak segítséggel ment a játék. Vicces srác vagy te bede...

Spabo Nero 2011.05.01. 09:45:15

@Spabo Nero: kimaradt: RACIONALITÁS ami hiányzik belőled.

koituszi transzvesztator 2011.05.01. 10:46:24

Szép írás, pont olyan beképzelt és nagyképű vagy, mint a csapatod. Remélem, a színészválogatott leckét kap majd a MU-tól a BL döntőben. Persze, ehhez az is kell, hogy a spori ne egy irányba fújjon egész meccsen...

Spabo Nero 2011.05.01. 11:08:25

@lackoh: addig még el kell jutniuk... :)
Remélem látunk végre egy jó meccset...

amúgy azért nem tudja a Barca megjátszani a felívelt labdákat,mert az átlag magasság 122 cm. Viccet félretéve szerencse, hogy nem képesek kombinálni a különböző játékstílusokat... egy megy semmi más...

Ha Mou túléli ezt a szezont, nagy bajba lesz a Barca...

calebmarlow 2011.05.01. 11:25:35

@lackoh: @Spabo Nero:
hehehe... bazmeg ti tényleg akkora gyökerek vagytok, hogy komolyan azt hiszetek, pont ez a nyomi fos manu fogja majd elpicsázni a barçát?? :)))))))

persze, verjétek csak bazmeg a melleteket, hogy merre lejt az a kurva pálya, meg hogy ki mennyire színészkedik. írjátok le nyugodtan 100szor egymás után, hogy "buta bede", biztos kibaszottul bántja ám hogy ilyen zsenik mint ti azt gondolják hogy szar ember... :)))))))

trollkodjatok meg faszkodjatok amit akartok a barça akkor is a világ legjobb csapata, de pedig frusztrált gyökerek vagytok. :))))

koituszi transzvesztator 2011.05.01. 11:36:31

@calebmarlow:
Persze, hogy erre verjük a mellünket, mert így van. Te meg ha nem látod, akkor vak vagy, tehát a rádióban hallgatod a közvetítéseket. Akkor meg szart sem látsz abból, ami a pályán történik...Erről meg nem mi tehetünk.
Itt nem a MU-ról van szó, mert az Arsenal is vert titeket egyenlő létszámnál, akkor a Manchester miért ne tenné?
Ez nem trollkodás, ezek a tények. De amellett, hogy vak vagy, még debil is, akkor meg magyarázzanak neked az ápolóid. Ja, és vedd be a gyógyszereid, mert még kárt teszel magadban..."a világ legjobb csapata"...lehet, Oscar-díj járna nektek, de BL serleg semmiképp...:):):)

koituszi transzvesztator 2011.05.01. 11:39:50

@Spabo Nero: legyen is bajban, mert ha ez lesz a foci, akkor végleg átpártolok a jégkoronghoz...
122 cm... :D:D:D Ezen röhögök negyed órája :D:D:D Na ja, nehéz követni a barcelona játékosokat, ha mindegyik a fű alatt suhan...:)

Spabo Nero 2011.05.01. 11:40:30

@calebmarlow: WOW... Meglátjuk, hogy mennyire jó egy Angol csapat ellen... Csalás nélkül az Arsenal-t se tudtátok volna megcsapni VERÉB. Mit akartok a MU-tól?

Pepe az Angol középpályásokhoz, védőkhöz képest kisiskolás... Nem véletlen RIO FERDINAND nyilatkozata... Ő is gyökér?

Elmondom neked kisfiam, hogy ŐS BARCA drukkerek, nem olyan kis taknyok, mint TE is mélyen elítélik a történteket. (itt hozzáteszem,hogy az ŐS Madrid drukkerek sem büszkék magukra)...

Amúgy nem lehet véletlen,hogy minden portálon az ANGOL foci van elől és nem a SPANYOL... a Spanyol csak a második... Szerinted? Ez véletlen? Írjatok az UEFA-nak, hogy ezen is változtassanak a javatokra... LOL... REMÉLEM A BARCA ELJUT A DÖNTŐBE! Utána majd visszatérünk erre! Remélem leszel annyira inteligens, hogy elnézést kérsz...

Spabo Nero 2011.05.01. 11:50:06

@Spabo Nero: ÉS MOST JÖJJENEK A TÉNYEK:

ARSENAL ellen 58%
MU ellen 44%
LIVERPOOL ellen 50%
CHELSEA ellen 25%
TOTTENHAM ellen 33%

MI A FASZRÓL BESZÉLSZ TE KIS HÜLYE!?
Mit akartok TI a MU-tól?

LOL!!!!!!!

Spabo Nero 2011.05.01. 11:57:24

@Spabo Nero: CITY kimaradt,ellenük 0% a Barca... Lol!

borcsok1 2011.05.01. 11:59:30

Igazából Én Leóba vagyok szerelmes,az Ő játékát látva boldogság tölti el az embert szeret focizni és kész.Sajnos nálunk sok a sunyi színész Alves allatomos zöld szeme,Busqets fetrengése Pedró, Villa nagyalakításai sajnos jogos támadási felületet adnak a madritistáknak.Mondjuk 2 éve a világ legsimább meccse volt a BL döntő most is az lesz mondtam már hónapokkal ezelőtt a BL döntő lesz babazsúr.Kiszámítható focit nyom a MU egész idénybe sótlan volt azért lesz bajnok mert a többeik impotensek.Vidics,Rió kurva nagy bajban lesz a lapos csiki-csukiknál szögit nem nyomunk úgysem mert minek fél méter a különbség.Leó megeszi őket egyedül,letamadás azonnal itt lesz a labda aztán lehet nyomozni a zsugát.Én még azért félek a visszavágótól jobban mint kéne Zselésék ha találnak egy gólt az elején meleg lehet,meg ugye ha José rájönne hogy el kell engedni a lovakat akkor baj lehet gyorsabbak erősebbek magasabbak hülyeség volt bekkleni nekik 3 meccset nem abban van az erejük,igaz nem lesz védelmük nekik sem nagyon.Kiváncsi leszek mi lesz.

borcsok1 2011.05.01. 12:04:45

@Spabo Nero: Stat nem sokat ér majd a döntöben más meccs lesz az vak is látja ha jó formában van a Barca sansztalan a MU de most nincs szuperformában,Leó különbség eldönti a meccset.Évtizedekig vitakozta a haverrokkal angol vagy a spanyol foci az erősebb,eddig sima volt a spanyoloknak pár éve kb egál izlések és pofonok ugye.Sok angol csapatnál harapják még a labdát:) sok a zsoldos ezért erős nézd meg az angol és a spanyol válogatott közti különbséget pl.

Spabo Nero 2011.05.01. 12:05:40

@borcsok1: jó meglátás,egyet értek veled!
Leo penge, 1000x jobb,mint hiszti CR!

CR is zseni, de nem csapatjátékos és amennyit hozzátesz,annyit el is vesz...

MU motivált lesz a 2009-es vereség miatt... Ne írd le őket... Ez a keret már bizonyított... Leo-n fog múlni az egész...
Ha nem lenne LEO, nem lenne miről beszélni...

tom55 2011.05.01. 12:08:32

Hát kedves mu fanek, azért sokan elfogadnának egy puyolt csapatkapitánynak, vagy egy xavi-iniesta középpályát, olvassátok el saf nyilatkozatát a két évvel ezelőtti bl döntő után...Az arsenallal meg ne jöjjön senki, amelyik 0 azaz 0 alkalommal volt képes eltalálni a kaput a nou campban már a kiállítás előtt is, azért jó olvasni ezt a sok gyűlölködő kommentet, mert a korszakos csapatok egyik sajátja a gyűlölet, a manut utálják pl a legtöbben Angliában, mégis fantasztikus csapatnak tartom.

smartdrive 2011.05.01. 12:24:44

@Spabo Nero: nem akarlak elkeseríteni, de két éve olyan simán vertük a MU-t, hogy öröm volt nézni

smartdrive 2011.05.01. 12:25:58

@Spabo Nero: tudtad, hogy az új alkotmány értelmében 12 év alattiak nem kommentelhetnek? kapcsold szépen ki a gépet, és menj megírni a leckét

Spabo Nero 2011.05.01. 12:46:06

@smartdrive: LoL! szép volt! :)
A legnagyobb baj,hogy a BARCA vs REAL párharc nem a pályán játszódik és tönkreteszi a Spanyol válogatottat. :( Most olvastam, hogy Waka-Waka törölte Ramost és Albiolt az ismerősei közül egy közösségi portálon...

Be kellene ezt fejezni...

Hirariko 2011.05.01. 12:55:36

Ha már az összeesküvés elméleteket kedveli murinnyó akkor én is gyártok egyet xD mi van ha csak azért jött a Realhoz, hogy tönkre tegye a spanyol válogatottat? és utána szépen át gyalogol a portugál válogatotthoz:DDDPPP

Spabo Nero 2011.05.01. 12:56:50

@Hirariko: Nincs szükség Mou-re ehhez. Mi is lett az utolsó meccs eredménye? :(

Ja, fasza!

Erős.Pista 2011.05.01. 15:00:13

Szerintem otthon akarják ünnepelni a spanyol bajnoki címet. Döntetlenre játszottak, de rajtavesztettek. Valószínűleg így is meglesz a vágyuk és egy Nou Camp-beli meccsen kerül fel a matematikai korona az évadra. Vagy nem.

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása