Ennél már nem is lehetnénk nyugodtabbak

2011.04.14. 11:13 bede

Jaj de kellemetlen lehet most Madridban rettegni ettől a négy meccstől. A papírforma az, hogy legfeljebb a bajnokságban tudjanak összehozni egy döntetlent, meg talán a BL-elődöntő odavágóján. De hát azzal mire mennek? Nem nyernek idén semmit sem, és az a Madridnak tényleg tragédia.

Mi viszont úgy megyünk neki ennek a 20 napnak, hogy tényleg csak akkor kell magunkat rosszul érezni, ha a lehető legszörnyűbb forgatókönyv valósul meg. A bajnokság ugye már eldőlt, ha 6-0-ra kapnánk ki a Bernabeuban, akkor is mi nyerjük meg. Ha a Madrid nyerné meg a Copa del Reyt és a BL-t is, akkor kicsit rosszul érezhetnénk magunkat, de hát ennek szinte semmi esélye nincs. Kizárt, hogy vagy a kupadöntőn, vagy a BL-elődöntőn ne mi nyerjünk. És ha még túl is jutnának rajtunk az utóbbiban, mi a garancia arra, hogy a BL-döntőt megnyerjék a Manchester ellen? Semmi. Ferguson bármikor bohócot csinál szegény hülye sipítozó Mourinhóból.

Nekünk a bajnokság már megvan, negyedik egymást követő évben vagyunk ott minimum a BL-elődöntőben, és persze ott van a Copa del Rey döntője is. Idén is csodálatos évünk volt, és még ha be is ütne a fent vázolt, teljesen valószínűtlen ménkű, akkor is mi vagyunk évek óta a legjobb csapat a világon. Mi ezt a négy meccset végig fogjuk élvezni. A nyomorék Madrid meg stresszelheti magát halálra, mert ha esetleg idén sem nyernek semmit, akkor eljátszották az utolsó esélyüket is. Se Cristiano Ronaldo, se Mourinho, se se Florentino Perez minden pénze nem veheti fel a versenyt ennek a korszakalkotóan csodálatos, húsz éve kemény munkájának köszönhető csapattal.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr922824827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baszk Earl 2011.04.14. 12:51:10

Fel kéne ébredni!
A Barca is verhető! Minden előfordulhat, a nagyképűség sokszor megbosszulta már magát!
Tavaly is mekkora mellényetek volt, aztán az Inter legyalogolt benneteket, mégpedig otthon!
Várjuk ki azt a három hetet és majd bölcsebbek leszünk!

SPU 2011.04.14. 13:26:52

Viszont arra azért nem értana lassan odafigyelni, hogy mostanra a már a madridi játékosállomány kábé kétszer olyan erős, mint a barcelonai. Madridba tucatjával mennek a jobbnál jobb játékosok, lendülnek formába a sérültek és az ifjú tehetségek, a Barcelonába pedig valahogy senkit sem nagyon sikerül integrálni évek óta, a kulcsemberek közül pedig igen sokan hónapok óta nincsenek formában vagy éppenséggel kidőltek. Hát lehet, hogy a csapatszellem, meg az összetartás most még a Madrid elleni derbiken ellensúlyozza majd az állománybeli hátrányt, de azért ez necces lesz. Főleg, ha abból indulunk ki, ami realitás, hogy Mourinho megpróbál majd lerúgatni ill. kiállíttatni egyes kulcsjátékosokat, akik helyére pedig ez esetben nem lesz kit tenni.

titye 2011.04.14. 13:36:58

Egyszerűen hozzá kell szólnmom mert amit ti itt összeirogattok az nevetséges.

@ Baszk Earl A mekkora mellényetek volt kifejezés kinek szól? Hol hallottál olyan nyilatkozatot Xavitól, Initől vagy akármelyik barcelona játkostól, mint Cr7 től az el classico elött hogy reszkessen csak a barcelona jön a MAdrid ( Halkan megjegyzem hogy 5-0 lett ). Inter legyalogolta a Barcát ? Otthon ? Egy meccset néztünk mi ?A barcelona 1-0 ra nyert, lehetett voln az kettő is azaz egy továbbjutás, de ebbe nem érdemes belemenni. Szóval ha valaki nyer otthon 1-0 ra az le lett gyalogolva. Hát érdekes vagy.

@ SPU Hát az hogy kétszer oylan erős a madridi játék állomány azt az utóbbi 5 el classico eredménye mutatja, ugyanis a madrid mind az 5x földre tiporta a Barcát ! Na akkor most felébredtünk az álomból, nézzük a valóságot. A Madrdid játékosállománya 2x olyan nagy mint a Madridé, nagy nevekkel. De hát ki ne akarna a Madridban játszani, sok pénzt keresni ? Hát mondjuk azok a játékosok akik nyerni akarnak valamit..
Nem sikerült a barcába integrálni az emebreket ? Ezt te komolyan gondolod ? Nézted az utolsó barca meccseket hogy az újonnan érkezett Mascheran milyen tökéletes munkát végzett, vagy hadd említsem meg Adriano tökéletes feladatelvégzését.

Tippeim a négy meccsre, Bajnokok ligája Barca hazai győzelem, Madridban döntetlen, Kupa Barca győzelem , Liga Döntetlen. Esélye nincs a Madridnak. És ezt laikus szemmel nézem.

Vasilij 2011.04.14. 13:42:54

Ez a cikk csak azért készült,hogy egymásnak ugrasszák a két szurkolótábort:)
Szakmaiatlan, unintelligens,sportember nem
nem ír ilyet.

SPU 2011.04.14. 13:53:49

@titye: Úgy legyen, én is a Barcának szurkolok. De: az utóbbi hónapokban azért gyakrabban láthattál jó focit a madridiaktól, mint a Barcától. Adriano, Affelay még nagyon nem jött be, Villa kész csődtömeg lett, Bojan dettó, meg le is sérült, Pedro sérülésből lábadozik, még nem a régi, Messi úgy 70%-on van, persze ez is nagyon sok, Mascherano (benne sem vagyok azért annyira biztos) épp az el classicon nem játszhat, Puyol és Abidal pedig pótolhatatlan. És Xavi sem varázsolt mostanában olyanokat, mint régen. Szóval nincs ok az elbizakodottságra.

Keltafan 2011.04.14. 21:54:09

@SPU: na, azért ne hasonlítsuk a Barca Athletic-et a Real nagy csapatához. :)

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása