Még brékingebb! Totális káosz Madridban! Közel a vég!!!

2011.04.15. 18:28 bede

Soha nem látott jelenetbe fulladt a Real Madrid pénteki sajtótájékoztatója, és nagyon úgy tűnik, hogy Mourinho idegei már nem bírják tovább a nyomást a potenciális irtózatos kudarc előtt.

A dolog még múlt hétvégén kezdődött, amikor az Athletic Bilbao-Real Madrid meccs előtt és után nem Mourinho, hanem segítője, Aitor Karanka tartott sajtótájékoztatót. Akkor arra hivatkoztak, hogy ez valamiféle ajándék a baszk Karankának, aki mielőtt és miután a Madridban játszott, éveket lehúzott a bilbaói csapatnál is. Most viszont úgy tűnik, a Madrid egyszerűen csak hazudott, és valójában arról van szó, hogy a súlyos elmebetegség jeleit egyre gyakrabban mutató Mourinho nem bízik a saját idegeiben, és már nem is mer beszélni a nyilvánosság előtt.

Péntek reggel érkezett a hír, hogy a szombati meccs előtt is csak Karanka fog beszélni. A délutáni sajtótájékoztatón ugyan megjelent a baszk mellett Mourinho is, ám ő csak megerősítette, hogy nem fog egy szót sem szólni. Erre az egyébként szinte mindent lenyelő madridi spanyol sajtó talpnyalói is kibuktak, és egészen egyszerűen otthagyták a két "szakembert" a megjelent külföldi tudósítókkal.

Vajon a vereségek után ki mer állni majd Mourinho? Vagy Karankának kell majd hibáztatni mindenkit, a bírót, a naptárat, az időjárást? Szerencsétlen jól megtanulta a főnökétől a leckét, mert ma is képes volt a félig üres teremnek arról siránkozni, hogy a Madridnak egy nappal kevesebb ideje volt felkészülni a szombati meccsre.

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr482828846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Integető hajbókoló lufiember 2011.04.15. 18:46:53

Értem én a fanatizmust, de azért na.

Az szerintem érdekesebb, hogy megkérdezték a Barca szurkolókat, hogy melyik Classico számukra a legfontosabb és kemény 7,1% válaszolta a holnapi meccset.

calebmarlow 2011.04.15. 19:59:52

@Integető hajbókoló lufiember: :)))) hú!!! ez tényleg sokkal érdekesebb!!!!!

Integető hajbókoló lufiember 2011.04.15. 20:38:55

@calebmarlow:

Érdekesebb, minthogy Mourinhot elmebetegnek tartsák. :P

calebmarlow 2011.04.15. 20:44:07

@Integető hajbókoló lufiember: az érdekes nem az, hogy elmebetegnek tartják. hanem hogy nyilvánvalóan az. :))))

bezoar 2011.04.15. 20:49:04

ez a blog úgy ahogy van szar:D
nem szurkolok a realnak, sőt....de azt hiszem Mourinho tehetségét el kell ismerni, s nem csak a barcának benyalni:D

robot_ 2011.04.15. 20:57:58

@bezoar:
egyet értek. a frusztrációból és komplexusokbol ered amit a Barca csinál, es való igaz amit itt már valaki irt elottem ezen a blogon valamikor:
Nyerni is tudni kell. A Barca nem tud... olyan sokaig volt ez elfolytva, hogy most hogy jol megy nekik a foci, mert elismerem tenyleg kivetelesen jol megy, minden megkeseredett ember aki barca szurkolo, (foleg spanyolorszagban ertem) azt hiszi hogy most az ő elete is jobb lett. :) Szánalmas. Es ilyeneket lovagolnak a kocsog madridi ujsagirok is, h kimennek... hat bazmeg. ha egy ujsagiro akinek ujsagot kell irnia, nem vegzi el a munkajat, akkor ki kell baszni az allasabol. ennek nem sok koze van a focihoz. A foci egy játék. Mourinho egy tréner. Ismeri a játékot, a játékosait, de követ el hibákat, de ér el nagy sikereket is. Mi a faszt kell ezzel foglalkozni. en mar azt is unom meg utalom mikor a meccs kozbe a kamera őt meg a kopaszt mutatja. Ki a faszt erdekel. Eppen ezert lenne a sajtotajekoztato, es ha valakit Mourinho erdekel nem a foci, akkor majd megnezi azt, de ne meccs kozbe mutassak mar. Ez itt annyi faszsag amit a spanyolok csinalnak (mindeket oldal), hogy bazmeg semmi koze a focihoz. ennyi.

sporttárs 2011.04.15. 22:17:59

Ami a naptárat illeti, a Barcelonánál, bocsánat, fanatikus, mélyen őszinte híveinél jobban senki nem szereti szidni. Válogatott meccsek utáni zakónál mindig az a csúnya versenynaptár a hibás.

Egyébként arról van csak szó, hogy Karanka neve Karaokét jelent, ő énekli el Mourinho szövegét.

robot_ 2011.04.15. 22:27:59

"Totális káosz... közel a vég! "
:D:D
jó tudom hogy félig humor... átjött, de ha egy pillanatot erre nézünk:
www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053122365/noticia/Noticia/Karanka:__The_team_has_matured_since_the_Clasico_from_the_first_leg_.htm

akkor a 2-es vagy 5-os képen éppen azt látom én, hogy Jose tenyleg valtozott... ez a csavo a Chelsea-nél is meg az Internél is uszott abban hogy imadja a media. Itt meg ugy nez ki, mintha majd leesne a feje, barmelyik percben bealudhat. :)

calebmarlow 2011.04.15. 22:28:58

@robot_: most nem azért hogy basztassalak, de ha belepusztulok se értem meg, hogyha ennyire kibaszottul zavar a focinak ez az oldala, akkor mi a kénköves lófaszér' lógsz napok óta egy olyan blogon, ami bevallottan elfogult egy-egy csapat felé? ez itt egy ilyen dolog. én se járok basszameg bélyeggyűjtő blogokra, és osztom ott az észt hogy ez milyen egy tökölődős, unalmas, pöcs hobbi. persze, maradj nyugodtan nem zavarsz, sőt, kifejezetten szórakoztató mikor találsz magadnak egy másik félkegyelműt és utána nyomatjátok egymást mint az állat, csak tényleg nem értem...

robot_ 2011.04.15. 22:50:13

@calebmarlow:
nem zavar ha többet is megtudok mint ami látszik egy meccs során. Az meg hogy _NEM ÉRDKEL_ amit irnak, vagy
_ÉRDEKEL, DE VAN RÓLA VÉLEMÉNYEM_
az nem ugyanazt takarja. ez volna tehát az a kénköves lófasz melyben ittlétem keresendő. Amugy nem kell lógni rajta. RSS és kész, (gynegébbek kedvéért, es ezt nem neked értem hanem altalaban :
"A bejegyzés hozzászólásainak rss feedje")
igy kozbe a dolgom cisnalom, nem egesznap nezem ezt. de pl volt amit megerte elolvasni, de itt speciel en ezt gondoltam.
amugy a tegnapi monkey-srác szerintem vicces volt. nem kell mindent olyan komolyan venni. A fél ország meg TV-t néz... szerintem az rosszabb, es nekem ezert nincs is.

robot_ 2011.04.15. 23:19:47

@calebmarlow: háhááááá-.....

inkább ezt nézd meg! (tudom hogy off, de nekem tetszett :) )

hasfernandotorresscoredforchelsea.com/

calebmarlow 2011.04.15. 23:35:28

@robot_: hát, én a barça mellett még a poolt szeretem, szóval ezen a linken én már elég régóta nagyon röhögök. :)

robot_ 2011.04.15. 23:44:11

@calebmarlow:
na komolyra forditva a szót, nekem egyszeruen csak valahol igazan az faj, hogy ilyen gyorsan fordulnak a dolgok a kurva focivilagban es mindenki baszik emlekezni, meg alazatos lenni. Mikor egy csapat jo, az azt korulvevo felhajtasban a megjeleno rakongok - ezzel semmi bajom, ez onmagaban termeszetes - egybol jonnek, hogy soha még ilyen meg olyan... meg ilyet még ennyire soha senki....
Szerintem ez az ami felesleges. minden mas, himnuszok, zaszlok, tallakozok, hangulat.. ezeket en is szeretem, csak en nem hiszem el hogy van legjobb csapat. CSAK évek vannak.. egyik evben ez masikban az... es ezt nem kellene elfelejteni. (gondolom felesleges lenne magyarzani hogy ezt nem szemelyesen neked celzom hanem altalaban)
Ez igenis tud ellenszenvet kivaltani az akrualisan tulajnarozott csapat iránt.

calebmarlow 2011.04.16. 00:08:57

@robot_: ok, ezt én így kábé értem, csak szerintem te azt érted félre, hogy egy csomó embernek (nekemi pl) az örülés, hogy jó a csapat, az azzal jár hogy kurva elfogultan és hangosan szóvá teszi ezt a lehető leggyakrabban. ha jövőre kenny valami elképesztő mázlival behúzná a pl-t, akkor én teljesen őszintén és meggyőződéssel arról beszélnék, hogy egyértelműen a pool a legjobb csapat angliában. ez a barça pedig tényleg közel áll hozzá h a valaha volt legjobb klubcsapat legyen. szerintem érthető a lelkesedésünk. az hogy változnak az idők, az meg kit érdekel? ha 15 év múlva mindent a frankóisták fognak nyerni, én akkor is csak röhögni fogok, az ostoba madridi pofájukon, és emlékezni például a mostani csodálatos csapatra. ugyanúgy, ahogy most itt utálom és lenézem a dinamo londont, meg a ronda öreg skót alkoholistát, akárhány trófeát is nyert az utóbbi. hiába tudom h mondjuk a giggs az egy remek játékos és ember, ez nem feltétlen érdekel az adott pillanatban.

calebmarlow 2011.04.16. 00:09:33

@robot_: a videót viszont kössz. :)))

calebmarlow 2011.04.16. 00:12:09

na, mostmár megyek, mára elég. inni is kell valamikor.

robot_ 2011.04.16. 00:14:13

@calebmarlow:
szerintem nagyon egy sinen vagyunk, csak idoeltolodassal, en nem nyalok senkinek de tenyleg igy erzem. Ugyanis:
" ha 15 év múlva mindent a frankóisták fognak nyerni, én akkor is csak röhögni fogok, az ostoba madridi pofájukon, és emlékezni például a mostani csodálatos csapatra."
100%-ig egyetertek, es pontosan igy nez ki egy pofába rohoges 18 év tavlatabol, mint amit en erzek/csinalok/commentelek.
ezert:
en.classics.uefa.com/seasons/6901
Ezert nem lesz neked majd a mostani Barcanal sose jobb csapat majd kesobb, csak nekem most van már az... sztem az volt "A csapat".

robot_ 2011.04.16. 00:16:55

@calebmarlow:
nincs mit!
A hangulata engem mindig arra emlekeztet, h akarmilyen sikeres is lesz a MU, es most azt is kivanom h megnyerjek a BL-t, ("ha mar mas angol nincs, akkor ők" alapon) akkor is örökre gáz marad az osszes szurkoloja, meg a fasz "glórimenjunájtid" himnuszuk, meg a divatmajmok az oldalukon. Bar a sikereiket nagyon is elismerem, de ez a Barcelonara es a Real Madridra is igaz.

eSzeMaZuzoDat 2011.04.16. 00:40:44

Közhely: minden zseni őrült, legalább is egy kicsit.

flea 2011.04.16. 01:33:28

@robot_: húúúú, az tényleg mekkora csapat volt. Ugyanakkor visszanézve a videókat, tök statikusnak és passzívnak néznek ki a pályán a mostaniakhoz képest, kb mint Puskásék hozzájuk képest :) Hihetetlen, hogy 1-2 évtized alatt milyen látványos változások mennek végbe.

poronyt 2011.04.16. 09:39:24

Murinho egy jelenség, de azért ne feledjük azt az idióta újságírói csapatot, akik komplett hülyeségeket tudnak kérdezni...
ebből látszik, hogy minden újságíró egy idióta és hozzá nem értő.. aki nem ért semmihez újságíró lesz és azonnal kialakul a felsőbbrendűségi komplexusa...
5 sajtótájékoztatóól 4-en csak marhaságokat kérdeznek, nem csoda, hogy kibukik rajta és elküld mindenkit a picsába...
Karankának is hülye kérdések jönnek, miket kérdeznének Murinhotol?
- Mit csinál majd ha mind a 4 mérkőzésen kikap a madrid? (mit mit baszki, megcsinálom anyádat)
- Mi a terve a Barca ellene? (majd neked mondom el te szefo... beállítom balbekknek a takarítót az öltözőből...)
- Messit földöntúli, mi lesz a receptje ellene? (kicsit pácolom, majd lassú tűzön piritom. A végén meg salátaágyon tálalom)
- Hogy fogja feldolgozni a csúfos vereségeket? (hogy hogy Te kivénhedtszemű göthedék? Majd a 30M eurós vagyonommal szépen veszek egy házat Floridában és minden nap a reggeli szarás közben rád gondolok, hogy havi 2 ezerért rohadsz a géped előtt)

na ez a színvonal, mint amikor megkrédezték Tőle, hogy az a nevenincs Pedro Leon miért nincs a padon sem....

luqe 2011.04.16. 11:44:05

Egyébként mi értelme van ennek a blognak? Eddig csak eszméletlen hülyeségeket olvastam, amikre ha valaki kicsit érdesebb hangvételben reagált, akkor le lett idiótázva, hogy "de hát ez nem komoly, csak vicces, irónikus izé". A probléma az, hogy még csak nem is vicces, nem is irónikus. Egyszerűen szar, semmirevaló. Biztos karakter-alapon fizetnek a bértollnokoknak...

smartdrive 2011.04.16. 12:55:59

mondjuk ha most mindhárom fronton kiütjük a Realt, akkor szerintem egy fél évtizedre kiradírozzuk őket az európai nagycsapatok közül. nagyjából nulláról kell felépíteniük megint mindent

robot_ 2011.04.16. 13:09:19

@smartdrive: már miért tartana az fél évtizedig? vagy miért kellene abszolut mindent elorol kezdeni?
(nem kötekszem, csak kerdezem h mire érted, mire alapozod ezt?)

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása