Győzött az igazság

2011.04.20. 15:14 bede

Különös nap ez a szerdai: az UEFA-nal a józan ész és az igazságérzet kerekedett felül. Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak, és nem büntették meg Iniestát. Állítólag ugye azért kellett volna, mert a Sakhtar elleni BL-odavágón összeszedett egy sárgát, és így ki kellett hagynia a negyeddöntp visszavágóját. Azonban mivel bebizonyosodott, hogy nem szándékos volt a dolog, Iniesta jövő héten ott lehet a Bernabeuban az elődöntő első meccsén.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr942842582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakazertmertcsak 2011.04.20. 15:36:28

"Győzött az igazság" ; "Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak"

Azért téged már párszor alaposan megcsapkodhattak, hogy ilyen hülye lettél.

csakazertmertcsak 2011.04.20. 15:37:26

"Győzött az igazság" ; "Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak"
Azért téged párszor már alaposan megcsapkodhattak, hogy ilyen retardált lettél.

robot_ 2011.04.20. 15:39:55

:D
hoyg szigorodik az itelet:
hulye < retardalt

de amugy ja, nyilvan faszsag. mi koze hozza a madridnak, raadasul a madriddal is éppen iden fordult elo, es ok is kb ugyanezt kaptak. csak a nagy Barca nyomasra itt penzbuntetest se latok... :)
a madridban volt legalabb az, persze BArca nyomasra.

Combi a ballibes Ferkófan 2011.04.20. 15:42:41

Különös humorérzék nélküli állatfaj a fanatikus szurkoló :)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.04.20. 16:03:30

Na hál a Jóisten! Én nagyon izgúltam mer irtó piszokság let vólna de így már minden jó ha vége jó!

smartdrive 2011.04.20. 16:14:52

az igazság akkor győzött volna, ha bebizonyosodik, hogy széndékos volt, és nem tiltják el

KelekótyaP 2011.04.20. 16:49:16

Most ehhez az UEFA döntéshez mi a fasz köze van a Madridnak? Milyen madridi nyomás te fasz?
Én nekem semmi bajom a barcával 8szerintem magyarként nevetséges ha valaki gyűlöli a madridot vagy barcát csak mert a másiknak szurkol), sőt rengeteg haverom a barcát kedveli, de most komolyan ennek a bedének a stílusa totál más mint a madridi csókáé a másik oldalt (persze lehet az egész egy vicc és mind a két oldalt ugyanaz az ember írja). öreg van egy jó kis csapatotok te meg nem tudsz ennek örülni, hanem a kisebbségi komplexusod agyonkompenzálására használsz olyan emberek teljesítményét akikhez semmi közöd nincs. Sajnálom, hogy én mondom el neked de messi vagy Iniesta pont le sem szarja mi fáj neked meg hogy egyáltalán ki is vagy, sőt egy barcelonai Barca szurkoló csak egy "turista divat szurkolónak tart csak téged" akire szükség van bevételi szempontból de igazából jó esetben is csak elnézően mosolyog hogy egy magyar fószer mit veri itt a nyálát teljesen kifordulva magából mindenféle katalán-spanyol ellentéteket mg Franco-lázadók politikai eszméket magáénak érezve. Madridi nyomás.... A fejedben lévő nyomás a baj. Azon kéne segítened. Amúgy örülök, hogy nem tiltják el Iniestát. Mondjuk az nem hiszem, hogy bebizonyosodott hogy nem direkt csinálta. Mert tuti direkt csinálta. Na de akkor mi van? Hülyeség ez az egész szabályozás. Rengeteg nagy sportoló egész életműve ment kukába mert élete legfontosabb meccsén(Iniestának azért ez nem lenne az) nem játszhatott, mert 3 hónappal korábban meglölött valakit és azért sárgát kaott és utánna még 2-t. Amúgy meg mi az hogy direkt nem lehet sárgát kapni? Ha a bíró szerint nem helyes, hogy azt a sárgát csak azért kapja hogy egy kevésbbé fontos meccset hagyjon ki, akkor ne adjon neki sárgát, vagy ha az UEF-nak fájt az a sárga, akkor még a donyecki visszavágó elött annullálhatta volna és akkor Iniesta max kispadozott volna Donyeckban.Nekem már ez a fair play miatt sárgát adok színészkedésért ha valaki feldobja magát dolog is magas. Miért ne eshetnék el a füvön akkor amikor akarok. ha nem volt szabálytalanság akkor azt vegye észre a bíró és ne fújjon szabadot. Azért fizetik.Álszent banda.

Erős.Pista 2011.04.20. 17:31:07

Elmondom miért fog győzni a Barca. Mert még rajzfilmjük is van a kupadöntőről: www.youtube.com/watch?v=bTNpE1x0kUA

Erős.Pista 2011.04.20. 17:33:55

Amúgy senki nem olvasta még el a jobb felső sarokban az ars poetica-t? Oda van írva, hogy "Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!"

robot_ 2011.04.20. 17:42:21

@Erős.Pista:
:D:D:D
A Kurva életbe milyen beteg egy nép ez a katalán :)
mondjuk Sert meg Dalí óta ezt egyebkent is tudom, meg ezer példa van rá, de ....
bazzeg nagyon betegek. (ennek persze vannak jo oldalai is... csak nem ez a fos amivel töltik meg a youtube-ot)

KelekótyaP 2011.04.20. 17:57:33

@Erős.Pista:
Az elfogult jelző csak egy műveletlen suttyó szótárában egyenló a taplóval.
Elfogult vagy ha azt mondod, hogy a te gyereked a legszebb az osztályában
Tapló ha ehelyett olyanokat üvöltözöl részegen a szülöin, hogy a más gyereke egy torzszülött kis gyűlölni való méhlepény
Gondolom érzed a különbbséget. rengeteg barcelona szimpatizáns ír itt elfogultan és semmi baj velük, de ennek a bedének a barca csak egy indok hogy a frusztráltságát a saját suttyó paraszt módján kiélhesse. Tuti van hsz-e politikai, vallási meg minden témában amihez egy ilyen véglény az internet miatt azt hiszi, hogy van köze.

hvuk 2011.04.20. 18:21:52

Komolyan kezdek elgondolkodni rajta, hogy kivándorlok valami kellemesebb tájra, ahol az embereknek van legalább egy minimális humorérzékük. Komolyan, még nálunk fikázzák az amcsikat, hogy milyen idióták, de basszus, ők összehoztak egy South Park-ot és egy Family Guyt, meg olyanokat csinálnak, hogy: www.youtube.com/watch?v=Ft3VxwEpbko és www.youtube.com/watch?v=fMlIG8afLWM, nálunk meg egy Bedétől kiakadnak. Mi lenne itt egy kicsit komolyabban beszólogatós dologtól? Tömegtünetetés?

A vicc, humor, móka, kacagás ugye nektek csak 4 szó a szótárban?

robot_ 2011.04.20. 18:34:45

@hvuk:
:)
hat ez a blog kurvara nem vicces. ez van haver.... van olyan h valami szellemes, de hat ez nagyon nem az.
De nem is baj, mert nem ez a cel. Egyebkent gondolj bele... ezek a reakciok is normalisak, szoval valahol az a bede az provokalja a jonepet. a provokacio is egy olyan eszkoz, amivel eleht olvasottsagot, commenteket generalni. Az eszkozok kozul hozzateszem a legolcsobb, de ez van... en tudom h provokacio, de elbaszok itt egy kis idot ezzel mert maga a tema erdekel, es hat akkor mar miert ne. De ha valaki ezen hatradolve hahotázik, az kezeltesse magát, mert mert a vicceken lehet rohogni, de en még itt viccet nem olvastam.

hvuk 2011.04.20. 18:50:04

@robot_: Pedig vicces. Nem hahotázok rajta én sem, de mosolyogni mosolygok (néha még röhögök is). A kommenteken még hahotázni is lehet, bár eléggé keserves hahota az, amolyan keserédes.

Meg mondjuk azokat sem értem akik napok óta itt szidják a blogot, hogy milyen szar. De azért olvassák.

Ami az adott bejegyzést illeti abban is volt vicces rész. Ez:

"Azonban mivel bebizonyosodott, hogy nem szándékos volt a dolog, Iniesta jövő héten ott lehet a Bernabeuban az elődöntő első meccsén."

Nyilván szándékos volt, mi más lehetett volna? Nem így szokták az időt húzni. Meg aztán hogyan tud egy ilyen dolog "bebizonyosodni"? Nyilván sehogy, nem lehet bizonyítani, hogy nem szándékos volt. Ez a rész tehát túlzás és vicces. Van aki megérti, van aki nem.

robot_ 2011.04.20. 19:56:37

@hvuk:
ez már más. Még ennyit finomitok:

"Van aki megérti, van aki nem."
Na ugyebár olyan nincs h valami objektive vicces, es az embereknek eszerint skálázódik a humorérzékük, hanem nyitott gondolkodasu elfogado emberek kozott ezt ugy mondjak, hogy van egy bizonyos dolog, es az az egyik ember szerint vicces a masik szerint meg nem.
En elfogadom h szerinted ez vicces.

Miigeii 2011.04.20. 20:02:54

Az szerintem szép dolog, hogy a magyar játékosaik emlékére az unokáik vezetik fel a csapatokat.

Gracias por espiritu deportivo!

KelekótyaP 2011.04.21. 00:32:57

Azért a S. Park humrát egy lapon emlegetni ezzel a rakás szarral az erős túlzás. Ha ironikus froclizás lenne azt akár értékelném is. De ez simán primitív.

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása