Mourinhóból mindenkinek elege van VI.

2011.05.02. 15:25 bede

Fantasztikusan szépen osztotta ki José Mourinhót Ottmar Hitzfeld, a svájci válogatott szövetségi kapitánya. A német edző, aki a portugálhoz hasonlóan két különböző csapattal és tudott Bajnokok Ligáját nyerni, a Kicker című sportlapban rendszeresen publikált rovatában döfte szíven Mourinhót és a Real Madridot.

"Mourinho lerombolta a Madrid presztízsét, és a klub igazi szégyene lett. Hála istennek a destruktív módszerei most nem vezettek eredményre. Csak provokált és rombolta az ellenfél támadó szándékát. Ennek a legendás klubnak az imidzse és az identitása egyaránt súlyosan sérültek most."

Hitzfeld, aki a Bayern Münchennel és a Borussia Dortmunddal is tudott BL-t nyerni, megvédte honfitársát, a Barcelona-Real Madrid BL-elődöntőn bíráskodó Wolfgang Starkot is. "Minden ítélete helyes volt."

Cikke végén Hitzfeld gyakorlatilag lemészárolja Mourinhót. "A Barcelonát még az Unicefet is belekeverve összeeskövésekkel vádolni egyszerűen vállalhatatlan, és minden határon túl van. Találkoztam már Mourinhóval néhány UEFA-kongresszuson, és mindig olyannak láttam, amilyen most is: arrogáns, rágógumizó, fennhéjazó bunkónak. A Barcelonának a pályán kell bosszút állnia."
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr252871997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andry 2011.05.02. 17:03:13

Eszembe jutott pár dolog az _egész bloggal_ és Bedével kapcsolatban.

Bede írt már korrekt hangnemben is. Csak két példa.

1. 2010.10.29.

"Dani Alvest azért is jó most előrángatni a színészek közül, mert az elmúlt hétvége két díjnyertes alakítása közül az egyik az ő nevéhez fűződik. A Barcelona Zaragozában játszott, a vendégek jobbhátvédje pedig a második félidő elején hirtelen összerogyott, és arcát a kezébe temetve kezdett nagyjából úgy mozogni a földön, mint a híres izlandi gólörömben az aranyhalat megszemélyesítő játékos. A bíró sípjába fújt, konzultált partjelzőjével, majd kiállította a hazaiak argentin játékosát, Leonardo Ponziót.

Hogy miért esett össze Alves, azt a visszajátszások alapján is csak elképzelni lehet. Annyi látszik a felvételeken, hogy Ponzio odakap a brazil arcához, de ez a mozdulat legfeljebb sárga lapot ér, összeesnie pedig egy óvodásnak sem kellene tőle. Ha esetleg most valaki nagyon aggódna, az nyugodjon meg, rövid orvosi ápolás után Dani Alves végig tudta játszani a mérkőzést."

Forrás:
sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/10/29/a_drama_kiralynoi/

A szerdai bl-meccs után csak a fenti posztot kellett volna linkelni Bedének. :)

2. 2010.05.12.

"Vajon ha Messit elvitték volna a manchesteri sejkek vagy Abramovics Angliába, ő is ilyen zseniális első szezont tudott volna összehozni a Premier League-ben? Lehet, az viszont egészen biztos, hogy Ronaldo egyszerűen akkora játékos, hogy klasszisát semmiféle külső nehézség sem tudja elhomályosítani."

Forrás: sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/05/12/cronaldo/

Na kb. így kell fogadni Mourinho nyilatkozatait is. Azok a csámcsogó plebsznek szólnak.
Ha ennek adott esetben szakemberek is felülnek (pl. Hitzfeld, Hiddink), azzal csak magukat minősítik.

Egyébként meg, honnan tudjuk, hogy ez itt a "real Bede". Lehet ő a szily is. Meg fordítva.
Miközben itt mindenki fröcsög, ők tolják a cuccot a szerkiben. Ahogy anno sir alkesz és Mou a pl-meccsek után. :)

Panem et circences. Nil novi sub sole.

calebmarlow 2011.05.02. 23:25:26

hát szerintem picit elszomorító, hogy itt most egyeseknek ilyen kibaszott nagy revelációik vannak, és jól rájönnek hogy akkor ez blog nem is komoly... vagy van aki annak örül hogy kiderült, a bede hauzdik?? :)))) BEDE=GYURCSÁNY!!!!!! váááá!!!:)))))

teszem hozzá két kibaszottul külön dolog hogy egy index közeli blogban egymást szapuló írásokat hoznak le félig viccből, félig hogy mindenki jó keményen hangulatba jöjjön, meg az ha a történelem egyik legsikeresebb klubjának edzője olyanokat nyilatkozik, hogy az ellenfele (jelenleg a világ valószínűleg legjobb klubja) az egyesült nemzetek gyermekalapjának a segítségével megvette a világ összes bíróját, és futball szövetségét... :)))

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása