Barça > Madrid, Pep > Mourinho, Messi > Világ

2011.04.28. 00:41 bede

Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb edzője. Foglaljuk azért össze hosszabban is, olyan jó érzés.

Az már a tegnapi Guardiola-sajtótájékoztatón látszott, hogy Pep nem elvesztette az önkontrollját, hanem nagyon is tudatosan csinálja, amit csinál. Miközben úgy tettt, mintha elismerné, hogy Mourinho jobban tudja mozgatni a pályán kívüli szálakat, szépen bebizonyította, hogy nemcsak ő a jobb edző, de ha arra kényszerítik, a kocsmában is nagyon szívesen kioszt két pofont Mourinhónak. Nem kezdeményez, mert ő nem egy paraszt, de rendes férfiként nem is futamodik meg soha.

Pep tegnapi dühkitörésével egyfelől levette a terhet játékosai válláról, akik a meccs előtti utolsó 24 órában csendben készülhettek, miközben mindenki az edzőjükkel foglalkozott. Ami pedig még ennél is fontosabb, olyan "mi a világ ellen" lelkiállapotba hozta őket, aminek köszönhetően ma nem kaphattak ki.

Hogy mennyire felpörgött a Barcelona erre a meccsre, azt a számok világosan bebizonyítják. Nagyon, de nagyon sok ideje ez volt az első Barça-Madrid, amelyen mi követtünk el több szabálytalanságot, 22 volt 16 ellenében. Nem mintha ezek különösebben csúnyák lettek volna, mi nem tapostunk meg senkit, mint Marcelo, és nem tepertünk le senkit a földre a nyakánál fogva, mint ahogy Adebayor tette Busquets-szel, amiért neki is pirosat kellett volna kapnia.

Egyszerűen csak a Keitával megerősített középpályánk – jól sejtettük, hogy Iniesta hiánya akár jól is jöhet – most keményen odalépett a madridi vadállatok elé, és világosan megmondta már a meccs legelején: ma nem szórakozunk. Ettől persze el is durrant az agyuk, leginkább a bestiális Pepének, aki megint nem tudott uralkodni gyilkos ösztönein. Értelmes játékos, akiről egész Európa tudja, hogy csak az isteni szerencse (és a spanyol bírói kar) segítségével maradhatott az előző két meccsen a pályán, most nem talpalta volna le egy teljesen ártatlan helyzetben a ellenfél sípcsontját a bíró orra előtt. Pepe megtette, és legfeljebb azzal védekezhet, hogy a három meccsből most érdemelte meg legkevésbé a kiállítását. Csak hát az nem azt jelenti, hogy most nem.

Sok ideig egyébként úgy nézett ki, hogy ez lesz a leggyengébb színvonalú az első három meccs közül. A Madrid a szokásos antifocijával jött, Ronaldo nevetséges, a szögletzászlótól eleresztett szabadrúgásaiból reménykedtek egy gólban. És egyébként amíg Pepe a pályán volt, addig sem voltak olyan betonbiztosak középpályán, mint az előző meccseken - ezt köszönhettük Keitának. Árulkodó volt, ahogy az első félidőben Cristiano Ronaldo többször is a saját csapattársaival ordibált a maga utánozhatatlanul tahó stílusában, több koncentrációt kérve.

Mi viszont megint nem játszottunk teljes fordulatszámon pörögve, így különösen édes egy ilyen magabiztos győzelem. Hátul hibát hibára halmoztunk, főleg Piqué volt szokatlanul bizonytalan. Más csapatok ellen cselezgethetnek nyugodtan a hátvédeink is, de a Madrid ellen nem kellene ezt forszírozni. És amit Keita fizikumával nyertünk középpályán, azt vesztettük a középső és a támadó vonalunk közötti összjátékban. Ő sem cselezni, sem passzolni nem tud úgy, mint Iniesta, és sokszor érződött, hogy amikor a Madrid tizenhatosa közelében nála volt a labda, egyszerűen tanácstalanul toporgott.

Pepe kiállítása egyébként nem volt meghatározó, két gólunk egyike sem a meggyengült középpályájuknak volt köszönhető. Bár ki tudja, ha még a pályán van, talán megpróbálja agyonlőni a szlalomozó Messit. Afellay zseniális csere volt a friss lábaival, a második gólról meg egyszerűen nincs mit mondani. Messi idei szezonja (51 gólnál tart, és még legalább 6 meccs hátra van) a futballtörténelem legnagyobbjai közt van, Puskáshoz, Maradonához, Gerd Müllerhez mérhető csak. Érdemes megnézni a visszajátszásokban a Madrid védőinek tanácstalan pánikját.

Természetesen ez az elődöntő még nincs teljesen lefutva. A Madrid jó csapat, tele zseniális játékosokkal, Mourinho pedig remek edző. De két, vagy még inkább három gólt kellene rúgniuk a Camp Nouban, ráadásul kettővel többet, mint mi, és erre nem tűnnek most képesnek. A mai meccs után még kevésbé kérdéses, ami eddig is teljesen nyilvávaló volt: a Barcelona a jobb csapat, és mi érdemeljük meg, hogy ott legyünk a döntőben.

Még valami a végére. Barcelona-drukkerként fáj az ember szíve, amikor világklasszis játékosainkat felesleges lökdösődések, szimulálások, hisztik, kakaskodások egyik szereplőjeként látjuk. Azonban az is nyilvánvaló, hogy a felfokozott hangulat, a sokszor méltatlan jelenetek kinek az aknamunkájának, folyamatos szereplési kényszerének köszönhetők. Mourinho a végletekig fokozta a hangulatot, és most csúnyán beleütöttük az orrát a saját szarába. Előbb tegnap Pep, ma pedig a pályán Keita, Messi és a többiek.

A meccs utáni sajtótájékoztatón persze jött az újabb hiszti, de ezt már Madridban is nagyon unják, így hogy az idei szezon is egy vacak kis Copa del Rey-jel zárulhat. A legvilágosabban a fanatikus Madrid-drukkerségéről közismert Guti fogalmazott a Twitterén. "Madridistább vagyok bárkinél, de ettől még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."

272 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr692860997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothjohnny 2011.04.28. 14:05:15

@Neel Armstrong: te max a Holdon vagy egyetemi tanár.

inkabbne 2011.04.28. 14:05:48

"Kis köcsög, nekem akkor száradt meg a tinta a diplomámon, amikor apád az első ejakulációjával ismerkedett."

=D
azt hiszed ér valamit
übermensch!
"A nicked meg nomen est omen" =DD
wááá lehetek a barátod?! =D

Neel Armstrong 2011.04.28. 14:07:17

@Lenny:

Én viszont nem sajnállak, sajnáljon az édesanyád. Egysejtű idióta maradsz és az neked lesz a legrosszabb a hátralévő életetben.

Nem irigyellek, mert velem ugyan nem fogsz vitatkozni, hiszen mostantól szóba sem állok veled, de magadtól soha nem szabadulsz.

Ezen majd gondolkozz el, ha előfordul ilyen momentum benned egyáltalán.

A tegnapi meccs bűzlött a csalástól, ennyi a történet. A Barca 11 ember ellen csak szánalmasan toszta a labdát és főleg színészkedett.

Aki ezt nem így látta, az idióta. Itt a vége. És ez szól a többi hülyének is.

inkabbne 2011.04.28. 14:09:14

@Neel Armstrong:
"Csak a virtuális térben lehetsz ilyen arcoskodó köcsög, a vizsgámon lefosnád a bokádat."
=D =D
prof bácsi érdekes szóhasználatod van..
hány éves vagy, hogy még álmodozol ilyenekről?

Lenny 2011.04.28. 14:11:37

@Neel Armstrong:
persze,persze, boldog lelki szegény vagy, sajnállak is érte.
Szerencse,nálad normálisabb Real-szurkolók is vannak itt és nem ítélem meg őket beírásaid alapján.
De lehet, még ők is letagadnának ...

tom55 2011.04.28. 14:14:01

Hagyjuk szegényt, biztos űrhajós akart lenni, a neve is az elfojtott gyerekkori frusztrációt mutatja, és annyira vitte, hogy másokat oltogat különböző blogokon és beszaratja szegény diákokat, szép kis élet, és még ő dönti el ki mennyit ér...

Senkifia 2011.04.28. 14:14:18

@McK: :)
ugye viccelsz,kedves... A real, a Bernabeun, saját térfeléről nézte,ahogy a Barca focizik a másikon,hosszú-hosszú percekig. Egy döntetlennél, ami nagyrészt a Barcának kedvez. :) Saját pályán ennél nagyobb gázt el nem tudok képzelni. És a real nagy híre mellett ez még égőbb. 71-29% a labdabirtoklás a Barca javára,végig a meccsen...és nem volt közük a meccshez? :)
tudom, a matek kegyetlen dolog. Ez van. A Realnak focizni kellett volna, bunkerelés helyett,és akkor nincs min sírni,hogy igazságtalanul(????) kiállít a bíró egy pepét, és azért vesztettek. Azért vesztettek,mert murinnyo elb.szta a taktikázást. Kijelenteni, real edzőként, hogy jobban örülne egy döntetlennek?A bernabeun? hát mekkora fos ez,már elnézést...?
A te szórakozásodat nem a kiállításkor rontották el,hanem amikor a Real pályára lépet. Sőt,még inkább mióta az a(amúgy tehetséges,zseniális, stb) murinnyó ráerőltetett egy világsztár csapatra egy idióta bunkerfocit,mert "Nem a labdabirtoklás,meg a szépség, hanem az eredmény számít". Igen, olyan csapattal,akit ki tudnak védekezni. A barca meg már mutatott döntetlent is a reallal, meg 5-0-t is. Egy olyan csapattal,akit 7 éve vert meg utoljára(ja hogy a kupáért kikínlódtak egy 1-0,...hát van ilyen)tehát 7 év alatt egyszer sikerült 1 góllal megverni, semmiképp nem kéne úgy felmenni,hogy "Gyerekek, bunker! aztán az ellentámadás ha összejön,jó". Itt az eredménye. És nem a kiállítás az oka. hanem az,hogy murinnyónak ez az egy stílusa van, és amúgy ez az egyetlen, amivel döntetlent,vagy egy gólt valahogy ki tud nyögetni a csapattal a Barcával szembe. Mert ha kinyílik a támadása a realnak a visszavágón, akkor beszopja megint az 5-0-t. Ha nem nyílik, és ugyanezt játsza, az eddigiek szerint 3 góllal kéne verje a barcát, ami igencsak vicces feltételezés... Na de tény,hogy tele vannak zseniális játékosokkal, csak focizni kéne a hülye taktikázásuk helyett. és nem rinyálni,hogy bazmeg,azért kaptunk ki,mert pepe majdnem eltörte a másik csávónak a lábát... És Adebayor is eléggé megérett a végére egy kiállításra. Ez egy ilyen játék. Nem nézni kell, ahogy a másik focizik,azzal,hogy a kegyelem taknyán hátha rúgunk ellentámadásból gólt,vagy pont rúgásból, és közben összerugdosni mindenkit,akit érünk. Főleg nem ilyen szintű játékosoknak. Focizni kéne. Tudod, úgy,ahogy a spanyol válogatottban is. Akivel a Barca stílusában, a sokpasszos, gyönyörű focijával VB-t nyertek a spanyolok...
Ennyit a te szórakozásodról. Meg hogy mennyire nem rúgott labdába a barca a kiállításig.
Amúgy halkan megjegyezném: mikor Messi elindult, egyedül volt az egész real középpályával és védelemmel maga előtt. És lefektette az egyik felüket,állva hagyta a többit,és tök egyedül becsalinkázott a kapuig,majd bepasszolta csóró Casillas mellett, aki egy zseniális kapus, világ egyik(ha talán nem a) legjobbja. De egy Messivel egy az egyhez nagyon neki sincs esélye.Ennyit a kiállításról.

lappaj 2011.04.28. 14:15:34

@tothjohnny: Nem gondolom zavarosnak... CR is meg Messi is egy zseni. Lehet szeretni utálni mindkettőt de ez van, tény. Mind a Barcának mind a Reaálnak kb 50% esélye volt hogy nyer, ergo nyerhetett volna a Barca ugyanúgy a piros nélkül is, de persze ki is kaphatott volna. (ha a nagyanyámnak...) A kiállítással viszont ez az arány egyértelműen kb 90-10re változott. Tehát: a kiállítás jócskán megdobta az esélyeit. És lehet itt hőbörögni hogy Viva Barca meg így is úgy is legépellek köcsög Reál meg hasonlók, aki nem látja be hogy egy 11-11 elleni játékban ha 11-10 lesz a felállás az jócskán beleszól a meccs kimenetelébe. Egyébként nem láttam azt az elsöprő lendületet a Barcátol amire azt lehetne mondani mindegy volt Pepe leküldése és csak idő kérdése volt míg betalálnak. Hozzáteszem a Reáltol sem...

lappaj 2011.04.28. 14:19:03

lemaradt a mondat végéről,hogy aki nem látja be az gyökér... :)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.04.28. 14:19:28

Én már sajnálom hogy: a Barcelona nyert.
Ínkáb le nyeltem vólna a békát keserű száj-ízel csak ne lene ilyen csúnya nagy accsarkodás.

inkabbne 2011.04.28. 14:21:36

nem értem miért vagytok oda attól hogy pepet kiállították..
Mivel mindig debil állatmódján viselkedik a bírok figyelnek már rá
és ha kell ha nem osztják
meg is érdemli..

narancs66 2011.04.28. 14:23:21

Jól beszélsz Senkifia. Annyi, hogy szerintem a Reklám Margitnak nem volt semmiféle taktikája. Az, hogy 9-10 emberrel védekezzenek a kapujuktól 30 méterre az nem taktika.

Senkifia 2011.04.28. 14:28:23

@Neel Armstrong: aha. biztos azért mondta a DigiSporton az,amúgy elég nyiltan Real párti, bemondó,hogy nyilvánvaló,hogy a kiállításon kívül a Barca ellen fújt a bíró :)
Olyan szánalmas,ahogy nem tudtok veszíteni.
Abban,amikor Messi elindult a félpályától, 6-7 Realossal maga előtt, egy barcás nélkül, végigszlalomozta őket, a fél védelmet lefektette, és bepasszolt Casillas mellett,melyik mozzanat volt a csalás? ja tudom: túl kicsi,mert növekedéshormont adtak neki(másik észlény real-drukker kommentje a Sportgézán) és a súlypontja szabálytalanul alacsonyan van,és nem is lenne szabad engedni focizni, azért rúgott gólt... :)
Basszus, fogadjátok el: murinnyó ezt az egy stílust játszatta az összes csapatával :qrva ronda, antifocit,bunkerfocit. És volt, ahol bejött. A Barcával szemben más amúgy sem megy. Nézd majd meg a visszavágót,ahol ugye 3 góllal kéne nyerjen a Real(ad absurdum). Ha játsza ezt a bunkerfocit, lesz egy 0-0, vagy 1-1. Ha kinyílik, és támadni kezd, megint kapnak egy 4vagy5-ös zakót a reálék. Ez van. De attól még focizni kéne, mert abból ,hogy hosszú percekig állingálok a saját pályám saját térfelén, a vendégek meg döntetlennél passzolgatnak egymás közt,én meg nézem, abból nem lehet nyerni. És a Real konkréten ezt tette. Ebből lett a 71-29% os labdabirtoklási arány az egész meccsen a Barca javára. És akkor ne bőgjek,mint a fürdős kurva,amikor kiállít a bíró tök jogosan egy talpalásért egy játékosomat,hogy bazmeg, há' ezért kaptam ki. Nem ,azért kaptál ki, mert a hatvanegynéhányadik percig nem voltál képes bekínlódni a vendégkapuba egy kib.szott gólt sem. Sőt, érdemben játszani sem játszottál,úgy,ahogy az ember a focit elképzeli.
Szóval ennyit a csalásról. Ha a real 65 perc alatt rúgott volna 4 gólt, hazai pályán, amit az ember elvárt volna tőlük, ahhoz képest,mekkora sztárok, mekkora pofával,és mekkora edzővel, akkor teljesen mindegy,mit fúj a bíró. És aki nem így látja, az egy idióta,hogy idézzelek téged :)
Ilyen egyszerű ez. Meg kell tanulni úri módon veszíteni. Főleg úgy,hogy az ,amit csinálsz a pályán,nem sokban hasonlít ahhoz,amit az emberek "futball" néven ismernek és szeretnek. Azt az ellenfél játszotta,amennyire hagyta neki a bunker...
Pont.
lehet hőzöngeni.

tom55 2011.04.28. 14:28:39

@narancs66: Taktikának taktika ha hozzáveszed a kontrázást, csak általában sociedad féle csapatok alkalmazzák megjegyzem ők teljesen jogosan

tom55 2011.04.28. 14:32:39

@Senkifia: mindjárt te is kapsz egy szép jelzőt, szerintetek mi lesz az? Pl "ahogy a neved is mutatja a véleményed senkit sem érdekel"?:) Egyébként egyetértek, mou egyszer sem nyert botrány nélkül bl-t, szóval nem guardiolát kéne erről kioktatnia

Senkifia 2011.04.28. 14:38:14

@lappaj: ha a real focizik, és a kiállításig rúg 3-4 gólt, úgy ahogy az ember elvárná tőlük, elnézve őket,hogy mekkora sztárok,mekkora edzővel, és még mekkorább pofával,akkor a kiállításnak semmi súlya nem lett volna. Az meg persze hozzátartozik a real-barca meccsekhez,hogy a real nem bírja idegekkel, és el kezd rugdosni ész nélkül, és kiállítás lesz a vége. Adebayort is simán kiállíthatta volna. Ez egy ilyen játék. focizzál úgy,ahogy illik, ne állj 11 emberrel a saját térfeleden,mint valami értelmi fogyatékos gyülekezet,miközben az ellenfél passzolgat hosszú percekig(lásd még: 29-71 % labdabirtoklási arány a Barca javára),hanem menj,és rúgj gólt,mert ez a foci. És ha taktikázol,és elb.szottan taktikázol, de arra már nem vagy elég jó edző,hogy rávedd a vadembereidet,hogy ne rúgják -talpalják-tapossák az ellenfelet,mert nem az a futball, akkor utólag ne sírjál,ha kiállít a bíró. És ne gyere azzal,hogy jaaa, úgy könnyű,hogy 11-10 ellen. Amúgy meg az volt a terv,hogy döntetlen lesz itthon,és majd saját pályán jól megpakoljuk a Barcát? Mert az elmúlt 7 év fényében az igencsak sekély értelemre valló hozzáállás.
A Barca pedig játszotta a kiállításig is, meg utána is, azt a focit,amit tudott,illetve amit lehetett, a murinnyói bunkerfocival(az egyedüli hatásos módszer a ki-nem-kapás ellen ezzel a Barcelonával)szemben... Ilyen egyszerű a képlet,per pillanat.
A real-játékosok idegállapota meg meglátszott a taposásokon, sípcsonton-talpaláson, vádlitaposáson,csak úgy mellékesen, meg a Ronaldo hisztijén. Inkább focizni kéne. Lehet akkor szórakoztatóbb is lenne. És akkor lehetne kommentálni. Így elég gáz.

fprot 2011.04.28. 14:41:03

Nem akarok senkit megsérteni, (látom, parázs vita zajlik) csak annyit jegyeznék meg, hogy fél lábon állva megpördülni saját tengelye körül - anélkül hogy a lábához értek volna - nem csupán színészi, de a fizikán túli képességeket is igényelt Alvestől. Amúgy, kétségkívül nagy zsivány a fickó.

Senkifia 2011.04.28. 14:41:31

@tom55: hát aki nem tudja,mit jelent a nickkem, az saját műveltségét jellemzően magyarázhatja másképp :) Amúgy túlzottan nem zavar.
Ja és akit nem érdekel mások véleménye egy vitafórumon, nem kell elolvasnia, ilyen egyszerű :)
Murinnyó meg menjen nyugdíjba,mert tönkreteszi a szórakoztató futballt a suttyó bunkerfocijával,csak azért,hogy elmondhassa,hogy néha így is lehet nyerni... De minek? :)

narancs66 2011.04.28. 14:41:49

Ja, a Sociedad idegenben, nem a Real otthon.

tom55 2011.04.28. 14:44:50

@Senkifia: Nekem a nyilatkozata tetszik, ahol konspirációs teóriákat gyárt, majd utána elmondja, hogy ő vérrel (manu elleni meccse a portoval elég cinkes volt) és verítékkel (tavaly inter khm khm) nyert bl-t, és szégyenlené magát pep helyében, hogy csak így tud nyerni, az álszentség határtalan

freagle 2011.04.28. 14:48:48

Bede, te egy bunkó vagy. Jó lenne, ha tanulnál egy kis tiszteletet - ha mástól nem, legalább az általad legkiválóbbnak tartott edzőtől, Guardiolától, aki soha nem nyilatkozna ilyen primitív stílusban egyetlen ellenfélről sem, pláne nem az ősi rivális Real Madridról.

Ami a meccset illeti.
1. Mindenekelőtt gratulálni kell a Barcelonának. Ezen az estén mindenképpen jobbak voltak, s amit Messi művelt a második gólja előtt, arról valóban csak a legnagyobb elismeréssel lehet szólni. Szintén ki kell emelni Afellay játékát, mindig csodálkozom azon, hogy egy ilyen kiváló szélső, miért csak 15-20 perceket kap.
2. Be kell vallani azt is, hogy ez a Madrid, nem a "kupanyerős Madrid" volt, még ha hasonlót játszott is: a játékosok sokkal tompábbak, lassabbak voltak, elszántságban sem hozták azt, amit a győzelem alkalmával. Jellemző módon Messi többször eljutott a kapuig, amire legutóbb nem igazán volt példa.
3. A meccs így is döntetlen szagú volt, így a Barca győzelmét semmiképp nem lehet külső körülményekre fogni.
4. Ettől még tény, hogy Pepe kiállítása indokolatlan volt, és ez alapjaiban változtatta meg a Madrid középpályás védekezésének hatékonyságát. Különösen szembetűnő az indokolatlanság, ha mellétesszük, hogy pl. Messi szándékosan ugrott Albiolra és még sárga lapot sem kapott, vagy - a kiegyensúlyozottság kedvéért - Adebayor sorra rántotta le kézzel az ellenfeleit, mégis pályán maradt.
5. Végül el kell ismerni azt is, hogy ezzel a továbbjutás minden bizonnyal eldőlt. Ha valami csoda folytán mégis a Madrid jutna a döntőbe, akkor Mourinho-t nemcsak kiváló edzőnek, de varázslónak is tartanám!... :-)

csakazertmertcsak 2011.04.28. 14:49:21

@Senkifia: Látom rád sem bíznak szellemi munkát.

Senkifia 2011.04.28. 14:52:44

@csakazertmertcsak: :) ennyi? mert ez így igencsak kevés... érvelni nincs mivel? vagy csak nem tudsz fogalmazni,összetett mondatokban? :)

tom55 2011.04.28. 14:54:11

@freagle: Minden szavaddal egyetértek, na ilyen szerintem egy építő hozzászólás, köszönöm:) Nagyon várom a visszavágót, mert ősz óta sokkal összeszokottabb lett a csapat, és összeszokott csapattal lehet támadni is, reméljük ez lesz

Senkifia 2011.04.28. 14:55:06

@csakazertmertcsak: vagy csak szövegértésben vagy gyenge? mert szívesen magyarázok,ha valamit nem értettél,és zavarodban ennyire futotta...

Senkifia 2011.04.28. 14:57:28

@tom55: lehet támadni összeszokott cspattal. Murinhoval nem lehet. Legalábbis eddig minden csapatára ráeröltette ezt az antifocit...
Reménykedni természetesen lehet. Mennyivel szebb lenne,ha fociznának is Realék,ahogy illene ennyi sztár-játékoshoz,és nem csak Murinho taktikázna...

csakazertmertcsak 2011.04.28. 15:00:33

A kommented, melyre reagáltam, eléggé reprezentatív képet mutat szellemi kapacitásod, illetve a focihoz való hozzá nemértésedről, ezért hiába is próbálnék érvelni, valószínűleg nem lennél képes felfogni a mondandóm lényegét. Ezért kár is belemenni ilyenbe. Hajtogasd csak tovább amit a többi greenhorntól olvastál.

Neel Armstrong 2011.04.28. 15:02:09

Ami tegnap történt, keserű szájízt hagy maga után minden olyan emberben, aki régen kinőtt a rövidnadrágból és a napi kétszeri rejszolásból.

Akinek nem ment el még a józan esze (mert erre azért izmozva gyúr a libsik kezén lévő média), az látta mi történt.

A Barcelona soha nem tudna egy olyan gólt szerezni, előzőleg egy olyan támadást vezetni, mint amilyennek a végén C. Ronaldo a győztes gólt fejelte a kupadöntőben.

Tegnap is csak azt követően kerültek többször helyzetbe, hogy színészkedéssel kiállítattak valakit az erre egyébként is kapható (vagy előzőleg lefizetett), mert Barca-drukker bíróval.

Nem csupán azt történt, hogy egy csapatot megfosztottak a továbbjutás lehetőségétől (hiszen egy 0:0 után a Barcának otthon futballoznia kellett volna, mert 1:1-gyel kiesik), hanem az is, hogy a semleges nézőt, jómagamat és másokat, megfosztottak az élvezettől.

Ez az ami megbocsájthatatlan és rengeteget ártott. A szakmailag felsőbbrendű portugálnak pedig teljesen igaza van, ha szimptaikus ember, ha nem.

tom55 2011.04.28. 15:07:07

igaz, az 5-0 mind tiziből született, nem volt rendesen felépített támadás egy sem, éljen az elfogultság.
OFF

libsik vezette média bazdmeg, legalább látom honnan fúj a szél végre...hát én mondom neked aki most államvizsgázott alkotmányjogból, ezt az alaptörvényt nem a "libsik írták", de majd megérzed a hatását te is, ne aggódj, és akkor bokán foshatod magad

holovac 2011.04.28. 15:08:41

@Ken_Lee: Sose sajnáld, hogy nyertetek! Csalódott lehetsz, hogy a Barca olyan arcát mutatta, amit nem nagyon láttunk eddig, és ezzel kicsit lerombolta a saját szépen feléptett imágóját. De ezt hamar elfelejti majd mindenki és marad a "köcsög Madrid, vinnyogtok, mert megint jól le_optatok!" ;)

Nekünk Madridistáknak meg marad a vígasz, hogy a Barca is tud sunyi, provokatív szemétláda sítlusban nyomulni, ha nem marad más ;)

Remélem, a visszavágón végre focit kapunk, még akkor is, ha abban megint Ti lesztek a jobbak :D

fprot 2011.04.28. 15:09:44

@Neel Armstrong: A libsik kezén már nem sok média maradt, lazíts. Hogy jómagadat meg másokat milyen élvezettől fosztottak meg tegnap, azt tudom. Nem nyert a kedvenc csapatod.

Senkifia 2011.04.28. 15:10:33

@Neel Armstrong: ööö... otthon futballoznia kellet volna a barcának saját pályán? a barca idegenben is futballozott.sajáton is fog.
a real viszont nem. ezért kapott ki. nem a bíró miatt,aki jogosan kiállította pepét. nem ugatni kel, hanem futballozni, a 60. percig otthoni pályán rúgni három gólt,és akkor nem kell utólag nyilatkozni,hogy miért nyert az ellenfél, aki a reállal ellentétben futballozott...

Lenny 2011.04.28. 15:11:54

"A Barcelona soha nem tudna egy olyan gólt szerezni, előzőleg egy olyan támadást vezetni, mint amilyennek a végén C. Ronaldo a győztes gólt fejelte a kupadöntőben."

HAHA!

Lenny 2011.04.28. 15:13:05

@holovac:
"Nekünk Madridistáknak meg marad a vígasz, hogy a Barca is tud sunyi, provokatív szemétláda sítlusban nyomulni, ha nem marad más ;)"

Igen, a Barca is tud, ha elé dobja a sunyiság kesztyűjét a fősunyimágus...

Senkifia 2011.04.28. 15:14:56

@csakazertmertcsak: jaj na... tehát olyan magasröptű szaktekintély vagy a témában,hogy ahhoz én nem érek fel.. értem...
hát így jártam.
De nekem továbbra is az az érzésem,hogy nem tudsz összetett mondatban érvelni,illetve nem érted,amit írok,és ennyire futja,mert ez még nem megerőltető.
Ja és a szakétrtelem mellett ne feljtsd el megnyomni a "Válasz erre" gombot.... gondolom ennyire azért még futja,ha előzőleg figyelmeztetnek rá...

holovac 2011.04.28. 15:20:47

@Lenny: ez azért mosolyogtatóan gyermekded hozáállás. ezt nyomja Bede is.

Ha Mou csinálja a lélektani hadviselést, akkor sunyimágus. Ha Pep, akkor férfiasan az asztalra csap. Ha a madrid/portugál válogatott/bárki fetreng a pályán, akkor köcsög antifocisták. Ha a Barca, akkor világklasszis játékosok, akik sajnálatos (épphogy nem vétlen) résztvevői a felesleges hisztinek.

Tényleg a félidei hiriget mivel lehet magyarázni?

Senkifia 2011.04.28. 15:21:59

@csakazertmertcsak: komolyan, annyira megnyugtató,hogy ennyi szakértelemmel megáldott kommentelő van itt,aki szerint a real sokkal jobb,bár 7 év alatt csak egyszer sikerült megvernie a Barcát. A Barca meg tulajdonképpen nem is tud focizni,meg támadást felépíteni,úgy,mint abban az egy támadásban, amiben az elmúlt 7 év egyetlen győztes gólját rúgta ronaldo. Amúgy meg középszerű az edzőjük is, akivel szemben Murinho egy atyaisten,és a futball nagypapája. Csak sajnos most pont rossz passzban vannak,már hét éve,a csapat, illetve murinhoval is, saját pályán kikapnak 2-0ra, de persze nem ők a hibásak,amiért nézelődtek az idő 79%-ban,míg a barca rúgta a bőrt, és nem rúgtak inkább a Barcának 3 gólt,hanem a szutyok bíró,aki kiállíotta (jogtalanul,of course )szegény maszületett-bárány-pepét...
Amúgy gratulálok a szakértelmedhez :)

Senkifia 2011.04.28. 15:23:53

@holovac: ...lévén,hogy murinho mást sem csinál, csak sunyimáguskodik :) ... guardiolán meg mindenki meglepődött,hogy bazzeg, ez ilyet is tud? de persze ő a nagyobb genya, meg nyilatkozatbajnok, nem murinnyó :)
na mindegy.

Lenny 2011.04.28. 15:25:45

@holovac: nézd vissza a videot és meglátod.

Lenny 2011.04.28. 15:27:32

@holovac: te lélektani hadviselésnek hívod - mi meg sunyiságnak. Ugye, érdekes, melyik oldalról nézzük.

Nézd már vissza a jutyúbon a Press Conference Mourinho videokat.

Lélektani hadviselés...=sunyi provokáció.
Most nem jött be.

Senkifia 2011.04.28. 15:28:09

@holovac: nem azért köcsög antifocisták,mert fetrengenek. minden focista színészkedik,meg fetreng, külön tanítják nekik. hanem azért köcsög antifocisták,mert murinnyó rájuk erőltette ezt a szutyok bunkerfocit,hogy állnak 11en a saját 16-osuknál, és nézik,ahogy a másik focizik, egy sikeres ellentámadásban,vagy egy pontrúgásban reménykedve. És mindezt a saját pályájukon.na ezért suttyó antifocisták. De persze a Barca szutyok,meg a színész,meg minden :)

Senkifia 2011.04.28. 15:30:27

@holovac: Maradona az egyik legnagyobb színész volt, aki focipályán mozgott ,mióta létezik foci. Soha senki nem mondta rá,hogy antifocit játszana... Vajon miért? :)
murinnyó bunkerfocija előtt a realra se mondta senki. vajon miért?
gondolkozz el ezen picit.

Neel Armstrong 2011.04.28. 15:38:21

@flamotiosus: @Senkifia:

Mindketten egyszerűek vagytok, mint a mákdaráló, nem érdemeltek különösebb figyelmet.

Az egyiknek fogalma sincs a helyesírásról, viszont kényszeresen ontja magából - és több flekknyi terjedelemben -, a lapos közhelyekkel teli ostobaságait.

A másik meg elvakult libsi, és ha csöndben marad, ez nem derült volna ki róla. De kiderült, és innentől a vitának részemről vége.

Másoknak zárásul: van még olyan ember, akinek nem tegnap kezdett szőrösödni a pöcse, és már akkor látott futballt, amikor apátok az első merevedésével ismerkedett.

Az ilyeneknél "előfordul":), hogy egy meccsen (de színházban, operában is) nem valakinek szurkol, hanem maga a teljesítmény nyűgözi le, ha lát olyat.

Ti még ott tartotok, ahol a bábszínház közönsége, fújjoltok a boszárkányt alakító színészre. Az ember ezt 30 felé kinövi, nektek még nem sikerült.

Független és csupán a futballt kedvelők szórakozásába egy orbitális csalás rondított bele tegnap. Kár volt.

Remélem a MU tisztességes bíráskodást kap, és akkor a Barcának vége. Ferguson csapata szebb, nyíltabb, őszintébb, látványosabb, ergo szerethetőbb focit játszik.

És főleg nem színészkedik aljasul és gusztustalanul. Angliában, a futball hazájában nem tűrnék meg az ilyet.

csakazertmertcsak 2011.04.28. 15:43:58

@Senkifia: Ahhoz képest, hogy szerinted nem tudok "összetett mondatban érvelni", úgy látom, mégis neked kell rögtön két kommentet írni, mert egybe, nem sikerül megfogalmaznod amit akarsz. Self ownage?
Bár az is lehet hogy ollózgatod a többi fórumtárs hozzászólásait, hogy próbálj valami értelmeset is írna, csak ez nem nagyon megy. Ha az érvelésemre vagy kíváncsi, olvass utána, nálad értelmesebb embereknek már kifejtettem És igen, úgy érzem, te nem vagy azon a szinted, hogy ezt megértsd.

sic!

tom55 2011.04.28. 15:44:05

www.telesport.hu/Hirek/2011/04/28/14/Ime_Mourinho_botranykronikaja.aspx

lehet pep nem akkora edző szakmailag, de még mindig jobb, mint ez...

Ha neked a madrid mostani játéka teljesítmény ahhoz gratulálni lehet. Egyébként kiadhatnál egy oltás szótárat, lehet akkor boldogabb ember lennél, és nem lenned szükséged ilyen stílusra, hogy másokat meggyőzz Porfesszor Úr!

csakazertmertcsak 2011.04.28. 15:54:24

@tom55: telesport.hu ? Van még kérdés?

_KingJack_ 2011.04.28. 16:03:16

www.hatharom.hu/article/d058e8-rose

Elméledtem kicsit a meccs kapcsán:

Mit akart Mourinho? Miért nem sikerült neki? Húzott-e végre valami váratlant Pep?

Ha elolvasod, kiderül.:)

holovac 2011.04.28. 16:06:04

@Senkifia: aranyosan rágjátok a csontot, de épp azt igyekeztem korábban is jelezni, hogy ugyanolyanok lettek. ez az amit nehéz elviselni a Barca fanoknak.

Sajna mi már hozzászoktunk. Még szerencs, hogy nem csak a Barcával játszunk meccseket.

holovac 2011.04.28. 16:18:28

@Senkifia: Mou megpróbálta ősszel az addig kitalált és épp csak összerakott játékot játszani egy végletekig felpörgött és remek napot kifogó Barca ellen. Megalázták, mint még soha. Talán kicsit túlságosan is. Akkor sokaknak az sem volt már szimpi (és most Barca fanokról beszélek). De az egy tiszta dolog volt.

Most eredménykényszer volt, ez Mou pályája, ezért játszott úgy a csapat a kupadöntőn, ahogy. És most is. Mou megpróbált angol focit játszatni egy spanyol csapattal. Úgy néz ki nem megy. (Bár az arány elég kiegyensúlyozott, egy x, egy győzelem, egy vereség.)

De ne légy elvakult. Csak a Barca ellen játszatta ezt. A korábbi meccseken nem ezt és nem ezzel a csapattal játszottuk. Megvertük a Milánt, az Ajaxot, a Lyont, a Valenciát (nagyon).

Nem antifocit játszik a Madrid és nem ezt játszatja vele Mou. Más a játékoskeret itt, mint ott, nem várható el ugyanolyan játék, de a többi meccsen hosszú idő óta végre látványosan és gólgazdagan játszottak. Ezt nem hiszem, hogy vitatni lehetne.

holovac 2011.04.28. 16:31:12

@Lenny: és megint. Én lennék az a postolo, aki az egyenlő mércéről írt korábban, vágod?

Továbbra is az lehet a baj, hogy a Barca és Pep Mou szintjére süllyedt, nem?

lappaj 2011.04.28. 16:34:58

@Senkifia: Olvasd el a legelső kommentem... Te vagy az élő példa az emberekre akikről beszéltem. Nem vagyok sem reál sem barca drukker, ezt leszögezném. És jah ez egy csapatsport ahol akár tetszik akár nem előny ha a másik csapatban kevesebben vannak. A labdabirtoklásról: az se foci hogy félpályánál passzolgatunk órákat... Igen a Real beállt védekezni és labda se volt nála: szutyok játék.A barcánál meg végig ott volt a labda és mégse csinált vele semmit: szutyok játék. ráadásul a Barca ugyanúgy rúghatott volna 3-4 gólt a kiállításig "ahogy azt az ember elvárná tőlük" mégse tették. Ne legyünk már naivak... volt egy hatalmas lehetőségük ezzel az emberelőnnyel amit okosan ki is használtak. Ha az nem lett volna ugyan az lett volna mint a kupadöntőn: szarakodás szarakodás és vagy beakad valami vagy büntetők.. az is csak a szerencse hogy ott épp a Realnak akadt be. Hangsúlyozom nem vagyok egyik csapat drukkere sem, sőt kicsit sem szívlelem egyiket sem, mert szerintem mindkét csapat focija megöli a játékot. De gondoltam itt el lehet diskurálni értelmesen a meccsről. Ám sajna úgy látom nem lehet mert csak az "én apám úgy megveri a te apádat" típusú hozzászólások érkeznek.

Melchi Zadok 2011.04.28. 16:53:31

rövid összefoglalót kérnék ha lehet, mert nincs kedvem végigolvasni a sok kommentet: hisztiznek még a magukat semleges nézőknek mondott angolfocibuzik a tegnapi meccs okán?

Neel Armstrong 2011.04.28. 17:11:43

@melchi zadok:

Már elmentem volna, de miattad egy percet még maradok, mert szeretem leoltani a magadfajta oldalról támadó kötözködőket.

Kiskoma, a nickedből gondolva valami hatalmas, igazságos és jóságos zsidó főpapnak gondolod magad. Fájdalom, az igazság más.

Nem vagy egyéb mint egy hamisítatlan, gyáva, orgyilkos jellemű, más háta mögül hadonászó, mélysötét és vérbuzi libsi. Próbálsz ugyan civilizált jelmezt öltve magad úriembernek látszatni, de ez sosem sikerül.

Keltafan 2011.04.28. 17:14:48

@Neel Armstrong: "A Barcelona soha nem tudna egy olyan gólt szerezni, előzőleg egy olyan támadást vezetni, mint amilyennek a végén C. Ronaldo a győztes gólt fejelte a kupadöntőben."

Na, ebben egyetértünk, de elég nehéz is lenne, mert CR7 nem megy hátra védekezni, a Barca pedig sose fogja leigazolni.

Neel Armstrong 2011.04.28. 17:15:04

@melchi zadok:

Az utolsó mondat helyesen: Próbálod ugyan civilizált jelmezt öltve magadat úriembernek álcázni, de ez sosem sikerül. Javítva, bocs:)

inkabbne 2011.04.28. 17:22:11

@Neel Armstrong:
még mindig különb mint te ;D

Neel Armstrong 2011.04.28. 17:22:43

@Keltafan:

Minek is kellene nektek C. Ronaldo, amikor nálatok játszik Keita, Busquets, Pedro, Mascherano és a többi, az év játékosa Európában.

Egyébként egyszerű vagy mint az ajtórigli, mert különben értenéd, hogy nem konkrétan Ronaldo személyére gondoltam, hanem a saját térfélről induló, 3 húzásól álló támadásra és a befejező, 8 méteres bombafejesre.

De minek vitatkozom veled, magas ez neked, mint mezei rágcsálónak a Hubble-űrteleszkóp.

inkabbne 2011.04.28. 17:25:07

@Neel Armstrong:

2011.04.07. óta tag. =D

hány Bant kaptál már ? =D

inkabbne 2011.04.28. 17:28:59

@melchi zadok:
látom nem adnak választ..
egyébként majdnem jól gondolod..
sőt még pár szakértő is csatlakozott szócsatázni! =D

Melchi Zadok 2011.04.28. 17:44:43

@inkabbne: ezek szerint egy-két hisztimanci még mindig bugyborékoltatja a fekáliát maga körül. :)
különösen ez a neel armstrong nicket viselő kretén szórakoztató nagyon, szinte látni, ahogy lilul a feje a tahójának :)

Neel Armstrong 2011.04.28. 17:52:24

@melchi zadok:

Turbólibsi a Dob utcából, tudom, hogy azért vagy frusztrált, mert az új alkotmány sem engedélyezi a szakállas bácsik és a tizenéves fiúk házasságát.

De van ilyen hely a világon számos, oda nyugodtan, békében és háborítatlanul kivándorolhatsz. Bár a sunyi tetűket, úgy tudom, sehol nem kedvelik.

A legtermészetesebb az lenne, ha családostul hazamennél a sivatagba, ahol szívrepesve várnak már a palesztinok.:)

fprot 2011.04.28. 17:58:04

@Neel Armstrong: Neil (!) barátom, az a bajod, hogy nem mered vállalni az identitásod. Nem szégyen az, ha Real drukker vagy. Nem olyan nagyon rossz csapat az:-) A tapló stílus viszont szégyen. Mert azért csak egyfolytában a genitáliák (nézz utána, mit jelent) környékéről veszed hasonlataidat. Amúgy, itt a kibucban nyugi van ez után is, és szeretjük a focit.

Melchi Zadok 2011.04.28. 17:58:41

@Neel Armstrong: csipsz kibontva, kóla kinyitva, most már ne hagyd abba, ma leszek olyan tahó, hogy egy szellemi fogyatékos ámokfutásán röhögjek.

tiéd a szó barátom, ACTION! :)))))

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:10:02

@flamotiosus:

Érdekes volt ez a kibucus coming out.:)

Libsi, én Neel vagyok, Neil Armstrong, aki először lépett a Holdra, ha jól tudom, 80 körül jár és egészséges, hála az Istennek.

Egy olyan egysejtű libsi, mint te, aki olyan egyszerű mint a bújócska, nyilván nehezen fogja föl, hogy egy Real Madrid-Barcelona meccset magyar (!) ember nézhet részrehajlás nélkül is.

De van ilyen. Sőt, sok minden van a világon, amit a szerény képzeleted és elméd nem tud befogni.

Ha nem lenne, egyetlen labdajátékban vagy a professzionális hokiban és kosárlabdában sem lennének játékvezetők.

Arról ugye hallottál, hogy a hoki vb-én amerikai vagy kanadai bírók vezetik az USA vagy Kanada meccsét, mondjuk a ruszkik vagy a csehek ellen is, és ez ellen senkinek nincs kifogása?

Ha ilyen lesz egyszer a fociban is, te akkor se jelentkezz, mert vérig elfogult, ostoba, barcás köcsög vagy, kis libsi.

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:12:07

@melchi zadok:

Ez egyre gyöngébb, még a jesivában sem kapnál 2-esnél jobbat, bóher.

Kértél már vízumot haza?

Melchi Zadok 2011.04.28. 18:12:47

amíg neel barátunk visszavonultában még egy kicsit dolgozik "a zsidók vs real madrid" elméletén, linkelek ide egy kis néznivalót.

pepe as his best!

www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU

jó szórakozást!

tom55 2011.04.28. 18:15:14

@Neel Armstrong: neel az új alkotmány nemcsak az általad megvetett libsiknek is szar, Orbán bácsi felmentette az összes ávóst és besúgót is, szóval olvass utána néha annak amit mondassz, bár a demagógoknál ez nem szokás nagyon sajnos, azért sem lehet velük kommunikálni

Melchi Zadok 2011.04.28. 18:17:26

@Neel Armstrong: na, már itt is vagy, remek remek! :) ez most rövid volt, kérnék inkább egy olyat, hogy hazaáruló is vagyok, meg hazátlan, meg hogy kaftános, meg hogy személyesen én öltem meg jézust, meg hogy buzi is vagyok, ja nem, az már volt, bocsi! :))
még akkor is szórakoztató lenne, ha tényleg zsidó lennék, de így méginkább az! :)) gyerünk professzorom, ismét tiéd a szó! :))

Melchi Zadok 2011.04.28. 18:19:02

@tom55: szerintem ebbe inkább ne menj bele :))

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:20:22

@tom55:

Akkor miért nem cuppansz le rólam, ragadós, buta libsi?

Kommunikáljatok a rabbitokkal, de ha kérhetem, ne ebben a szörnyű "fasiszta" országban.

Csak azt nem értem, hogy miért jönnek egyre nagyobb számban ide a hitsorsosaitok.

Hogy itt aztán megélhetési rettegésből jól éljenek?

robot_ 2011.04.28. 18:23:14

@melchi zadok:
:D:D:D
ez jo.. itt átment Berserker-Zidane üzemmódba. Király :)
Hat tenyleg nem normalis ez a Pepe, egeszen biztosan gyogyszeres kezelesre szorul, ez mar nem szineszkedes volt az tuti :)

tom55 2011.04.28. 18:23:29

Most azért mert mondok valamit amivel nem ért egyet egyből libsi vagyok, mondjuk inkább vagyok hülye libsi mint egy kibaszott náci. Kurucon nincs barca-madrid topic? ott több pajtásod lenne neel? ja, ott kinéznének, hogy nem magyar nicked...

robot_ 2011.04.28. 18:26:09

@tom55:
Szerintem.... - nem akarok persze beleszolni - de lassan már itt az ideje hogy 'elengedjétek egymás kezét' Mr Neel-el.
Nem vagytok egy hullámhosszon, azt hiszem nem tulzok.

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:27:16

@melchi zadok:

Nincs valami egyszerű kirakós játék a jesivában, amivel elszórakozhatsz az esti kakaóig?

Esetleg csöngess a nővérnek, ha éppen az ápoldai részlegben gyógykezelnek, és kérj egy szurit.

Az jót tesz ilyenkor, mert a dupla mosolyjelekből ítélve, szétrobbanással fenyeget a lila cipóvá dagadt fejed::)

És milyen kár lenne egy ilyen finom, tárgyilakos, illedelmes, toleráns és intelligens bóherért.:)

tom55 2011.04.28. 18:28:32

@robot_: igazad van, az első hozzászólásából éreztem,hogy nem kóser a srác:)

robot_ 2011.04.28. 18:28:57

@Neel Armstrong:
:) ne már... hagyjatok mar abba... mindjart jo hogy ki mibe dogoljon meg, meg hogy kinek az anyja... ugyse fogtok sose talalkozni ember! Itt mindenki csak néhány karakter.

robot_ 2011.04.28. 18:29:25

@tom55:
:D:D:D:D:D:D
ezzel a kóserrel most piszkalod, vagy ez nem volt szandekos?

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:29:48

@tom55:

Kedves, kibaszott náci a jó qurva anyád!

Comprende?

tom55 2011.04.28. 18:32:13

ki mondta, hogy az te lennél? azt mondtam inkább lennék ez mint az...

robot_ 2011.04.28. 18:33:44

ilyenkor mondig a kedvencem jut eszembe, es mindig be is linkelem:
farm1.static.flickr.com/75/195983063_e380efd610.jpg

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:34:22

@tom55:

Én elköszöntem tőled, kezdetleges baktérium, ha jól emlékszem, órákkal ezelőtt. De te csak nem hagyod abba, tapadsz, ragadsz, megélhetési kötözködő.

Kérlek szépen, baszd szájba a fejkendős falábú kurva anyádat és tekints engem levegőnek. Rendben?

Nekem annyit sem számítasz, mint a tegnapi kutyaszar az utcán.:)

Melchi Zadok 2011.04.28. 18:34:59

@Neel Armstrong: ok, ez is jó volt, most valami mást, ha lehet! :)

TikiTaka 2011.04.28. 18:36:13

Fantasztikus volt ez a mérkőzés.
Jó érzés volt, hogy Mourinho, Real játékosok és a szurkolók előtt tükröt állítottunk a szinészkedésünkel, provokálással és a bíróra való nyomásgyakorlásunkkal, így látták hogy ők hogyan is játszottak az elmúlt mérkőzéseken. A saját fegyverükkel győztük le őket és ettől volt olyan finom ez a győzelem. Nem vagyok ennek a "Dirty game"-ne a híve, és ha a Barca mindig így játszana akkor valószínűleg el is pártolnék tőlük. De néha sajnos muszáj belemenni az ilyen játékba ha a másik oldalon olyan edző van mint José.
Bede nagyon jól összefoglalta.

Most már csak a hazai pályán, Nou Campban kell igazi szép focival lealázni a Madridot, olyan szinten, hogy a múltkori 5-0ás vereség is eltörpüljön és úgy, hogy Mourinho a Nou Camp nevétől is elsírja magát a jövőben.

tom55 2011.04.28. 18:36:47

Eddig sem tettem másképp, csak egyet mondj meg neel,miért kell egy barca real meccs után libsi médiázni, zsidózni,dob utcázni? Mi jót tett neked ez a világ, hogy ennyit fröcsögsz és ennyi indulat van benned?

inkabbne 2011.04.28. 18:37:46

@Neel Armstrong:
oh na de professzor úr..
ez a stílus =D

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:46:18

@melchi zadok:

A többit a kibucban kapod, amikor meglátják, hogy lopsz a közösen leszedett narancsokból.

Egy csörgős pofont meg az ottani jesiva osztályfőnökétől,mert egyes helyeken ki nem állhatják az ilyen rossz pónemű, hücpe galiciánereket.:)

Gondold tehát meg, hogy kivándorolsz-e innen, mert ott egy senkiházi kaftán leszel, akinek a hadseregbe is be kell vonulnia, itt meg a reszketésből is megélsz.

calebmarlow 2011.04.28. 18:52:35

te jó ég bazmeg, ez a Neel Armstrong csávó biztos hogy nem komoly!!! :))))))

ilyen tényleg nincs, ezen a blogon eddig is lehetett jókat olvasni, de egy ilyet, hogy: "orgyilkos jellemű, más háta mögül hadonászó, mélysötét és vérbuzi libsi" szerintem senki nem tud komolyan kigondolni (esetleg charlie sheen ugye...:))))

Neel Armstrong 2011.04.28. 18:52:43

@tom55:

Akkor utoljára kisköcsög, a tegnapi meccset elcsalta a bíró, eldöntve ezzel a továbbjutást, elrontva rengeteg ember szórakozását és feleslegessé téve a visszavágót, melyet 100 milliók néztek volna szivesen.

E csalásban aljas színjátékkal részt vett a teátrum Barcelona teljes szereplőgárdája. Ezt hozta szóba néhány nem madridi szurkoló, velem együtt.

Nem akadt köztetek EGY SEM (!), aki azt mondta volna, igen bírói hátszelet kaptunk, nem tehetünk róla, kér érte, lehet hogy 11 madridi ellen hajnalig sem rúgunk gólt.

Érted kisköcsög, vagy továbbra is magas neked ez, mint kerti bodobácsnak a függönykarnis?

tom55 2011.04.28. 18:54:22

Neel annyira vágja az izraeli hagyományokat, szerintem a moszad van a dologban:))

tom55 2011.04.28. 18:57:24

@Neel Armstrong: De ezzel továbbra sem a kérdésre válaszoltál. Ha 0-0 marad nem tudom mennyire lett volna izgalmas a nou campban, oda még mou sem jár nyerni

Neel Armstrong 2011.04.28. 19:10:40

@tom55:

Na jó, itt már mindenki föladja, én is. Ha egy madridi 0:0 után nem látod meg az izgalmat a barcelonai visszavágóban, akkor te vagy nagyon hülye vagy, vagy egy kis szemétkedő köcsög.

Cinikusan és levakarhatatlanul kötözködsz, mint egy gyógyíthatatlan pszichopata, érveknek álcázott oldalrúgásokkal froclizod a csalástól - jelzem teljesen érthetően - kikészült ellentábort.

Az előbbi felvetésemre nem reagáltál, a te erkölcsi alapállásodból nem is lehet.
Aki lapraszerelten Barca fan, ráadásul egy taknyos joghallgató, attól nem is várhatni gentleman like magatartást.

Ezért köszöntem el tőled régen, elfogult kisköcsög.

Jussak eszedbe, ha Puyolt vagy Alvest két korai sárga miatt leküldik az Old Traffordon.:)

Melchi Zadok 2011.04.28. 19:59:22

@Neel Armstrong: bazmeg neked még most sem esett le hogy úgy ugrálsz, ahogy én fütyülök?

ja, jut eszembe, találtam neked egy linket, nagyon fog tetszeni! :)))

www.isragood.com/2007/07/neil-armstrong-to-jewish-kids-fly-me-to-the-moon.html

robot_ 2011.04.28. 23:00:28

@Hirariko:
aki benyalja a bulvart... az a szanalmas.
"Kakának az a bűne.."

idaig neztem. Ezt biztos nem mondta igy Mourinho. Ha beleszarnak a tanyerodba egybol felfalod? Csak kerdezem...
Nem kell beereszteni a fost az agyadba, mindig a fejlecet olvasd el eloszor, hogy hova latogattal.

Hirariko 2011.04.28. 23:11:55

Bocs de én a cikk ellenére is kinézem murinnyóból ezt :), és ennyi erővel ne olvassunk 1 blogot, internetes oldalt se, mert kb ugyanaz mintha 1 bulvár újságból olvasnál valamit, mindenhol van valami ferdítés.

robot_ 2011.04.28. 23:16:19

@Hirariko:
Nem:

__VAN__ a borsonline-tol fentebb a neten. hidd el.

es nem a "cikk ellenere" hanem a "cikktol fuggetlenul", mert tok mast jelent.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.04.29. 02:14:46

Neel Armstrong-l nem kell foglalkozni, koztudott, tobb forumon napvilagot latott pre-szuletesi traumaja, amit a mai napig nem hevert ki. Nevezetesen, ugy fogant, hogy az apja raverte a csizmajara es picsan rugta az anyjat.
Mivel semmilyen kezeles nem hasznalt neki, kommentelo trollkent probal ertelmet talalni sekelyes eletenek.

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása