Mourinhóból mindenkinek elege van III.

2011.04.28. 21:25 bede

Azok után, amit José Mourinho szerda este a Bernabeuban a pálya szélén majd a sajtószobában előadott, ma legismertebb európai kollégái is kénytelenek voltak megszólalni, hogy helyre tegyék a portugált, aki most már a komplett futballedzői szakmára elkezdett szégyent hozni.

Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz trénere csütörtöki sajtótájékoztatóján világosan fogalmazott. "Nem hiszek semmiféle összeesküvésben. A foci csak foci. Nincs összeesküvés. A bírók hibáznak néha, de ez ettől még egy igazságos rendszer. A fociban mindenki hibázhat: játékosok, edzők és a bírók is. De nincs semmiféle összeesküvés."

Hasonlóan beszélt Arsene Wenger, az Arsenal francia edzője, aki ráadásul idén úgy esett ki a Barcelona ellen a BL nyolcaddöntőjében, hogy a visszavágó jelentős részében csak tíz játékossal számíthatott. "Nehéz nekem erről beszélni, mert én is hasonló helyzetbe kerültem, de nem hiszek abban, amiről Mourinho beszél. Lehet, hogy idén a Barcelonának kedvezett néhány bírói ítélet, de ez csak véletlen. Lehet, hogy néha egyes játékosaik túljátszanak néhány elszenvedett szabálytalanságot, de az ő focijuk a legjobb a világon, és ezt mindenkinek el kell ismerni."

Wenger külön megemelte a kalapját Messi teljesítménye előtt. "Szerény, imád játszani, és attól boldog, ha segíthet a csapattársainak. Soha nem üt vissza, pedig minden meccsen szétrúgják. Ha ránézel a statisztikáira, térdre ereszkedve tudsz csak annyit mondani, hogy 'fantasztikus'. 50 gólt és 25 gólpasszt hoz egyetlen szezonban. Hihetetlen."
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr692862944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vpepe 2011.04.28. 21:42:56

Messi soha nem üt vissza... akkor Wenger pont nem nézte a tegnapi meccset.

Lenny 2011.04.28. 21:45:16

Ennyi.
"Wenger külön megemelte a kalapját Messi teljesítménye előtt. "Szerény, imád játszani, és attól boldog, ha segíthet a csapattársainak. Soha nem üt vissza, pedig minden meccsen szétrúgják. Ha ránézel a statisztikáira, térdre ereszkedve tudsz csak annyit mondani, hogy 'fantasztikus'. 50 gólt és 25 gólpasszt hoz egyetlen szezonban. Hihetetlen.""

vpepe - majd ha nálatok valaki a közelébe ér, akkor...szarrá rúgják minden meccsen.

vpepe 2011.04.28. 21:53:12

Lenny: szerintem Messi a világ legjobbja!
A Wengernek is igaza van mindenben, kivéve abban hogy nem üt vissza... tegnap pont ezt tette, úgyhogy a Wenger valószínűleg nem nagyon látta (max. nézte) a meccset.

robot_ 2011.04.28. 23:07:08

Elmondanam, hogy most jottem ra hogy ezt az egeszet leszarom.
Lattam egy olyan meccset, ami mellett a Real(fight club, K1) es a Barca(oscar gárda, aljas gecik) karöltve bujhat el
Az europa liga meccsei sokkal jobbak.
1-0 -ra ment a Villareal, de mar a masodik felidoben rugta. 5-1 lett a vege a Portonak.lehet hogy mind a ketto kikapna a Realtol es a Barcatol, de egymas ellen egy sokkal jobb focit jatszottak, mint amit a masik ket klubb tud nyujtani. Cselek (!nem korbepasszolva, egy az egyben!!)
kijon a kapus, volt egy tizi, meg kb 3 muese a 90 perc alatt, de mikor az egyikre valaki megkapta a sargat, utanna nem volt. voltak beadasok is, meg sprintes reszek is, de volt kicsibe kenyszeritozes is, meg atlepos cselek...
mittudomen. minden volt. __EZ__ volt a szep foci. a ket nagy buzi klubb mar total elvan magatol, kozbe ez a Falcao legalabb olyan szep golt rugott mint a Messi, marmint az egyiket a 4bol amit ma rugott, iden a 3. mesterharmasa volt az europaligaban. nyilvan a tegnapi fos utan tunt igy kulonoskepp, de egyebkent is lehet latni a kulonbseget. Ezek jatszanak, nem a tettel torodve geciskednek egymassal odavissza... most aztan a real is meg a barcelona is feljelentette egymast... faszom.

Lenny 2011.04.28. 23:19:16

Igazatok van. Messi szar.

Erős.Pista 2011.04.29. 09:35:33

Be tudom bizonyítani, hogy Messi minden gólja Photoshop!

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása