Akkor a visszavágón végre kijövünk a bunkerből

2011.04.28. 10:50 hugo sanchez

és alaposan meglepjük a Barcelonát. Nem lennék a helyükben.

 

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr842861508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartdrive 2011.04.28. 10:55:11

hát nem tudom, szerintem a széleken sebezhetőek lesztek

robot_ 2011.04.28. 12:27:03

Casillast kicsit fentebb jatszatnám. :)

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2011.04.28. 15:15:33

Özil talán jobb a széleken, CR7-tel cserélném :D
Mennyi ember lehet egyszerre lesen? :)

Kicsi Tomika 2011.04.28. 16:38:57

Majdnem jó, kivéve, hogy 11 játékos-t tettél a pályára..10 lenne a reális.. :)

robot_ 2011.04.28. 16:46:34

@Kicsi Tomika:
a Barcanal meg ugye a birot is el kel helyezniuk, az ugye 12. :)

Kicsi Tomika 2011.04.28. 17:00:06

@robot_: A Barca már tárgyal az UEFA-val, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a bíró ne csak fújjon, hanem labdába is érhessen...természetesen a Barca védekezését segítené.. ;)

Keltafan 2011.04.28. 17:05:32

@robot_: Bocs, de mintha te kérted volna számon, hogy a Barca-sok örökké a bírót hibáztatják a vereségeik után... Ezt hívják úgy, hogy visszanyalt a fagyi?

robot_ 2011.04.28. 17:12:41

@Keltafan:
meg jo hogy kerdeskent irtad:
Nem. Nem ezt hivjak ugy.
Mert teljesen jogos a reklamalas.
A masik az, hogy a Real Madrid mindig is kioktatta Mourinhot, es magara hagyta - nagyon helyesen - sok sajtoval kapcsolatos dologban, mondvan h "a Real Madridnál ezt nem szokás csinálni"
De most megis a realmadrid.com is tele van kerdesekkel, hogy megis hogy gondoltak ezt hogy kiallitjak Pepet indokolatlanul. Azert ez nem ugyanaz mint amikor "jáááj, bázmeg, itt nem olyan a fűűű" meg ehhez hasonlo szarok.
A masik meg az, hogy nem meccs kozben mennek oda 11-en es reklamaljak meg a szitut, meg még a számukra pozitiv biroi dontes eseten is kifejezetten azt reklamaljak, hogy legyen sulyosabb az itelet, kapjon lapot/erosebb lapot. Ilyen nincs, csak a Barcanal, ezt mondtam. Itt meg arrol van szo, h az egesz Real ki van akadva azon hogy ez tortent. Azert ez nem ugyanaz mint amikor az albinó iniesta odamegy a birohoz hogy "hátdekérem nem lehetne ezt meg azt...?"

Keltafan 2011.04.28. 17:21:46

@robot_: Oké. Én vitát nem akarok, ezért inkább az összefoglalt véleményemet írom le ide. Pepe kiállításáról pedig majd este Puhl eldönti, hogy jogos volt-e; az az én véleményemet most nem befolyásolja.

"A tárgyilagosság igénye nélkül, de azért arra törekedve igyekszem értékelni az elmúlt hetek Classico-it; előrebocsátom nem akarok vele vitát generálni, de hátha közelednek az álláspontok:
Szerintem José Mourinho az egyetlen, aki tehet arról, hogy az El clasico egy undorító verekedős, vagdalkozós, színészkedős, nyilatkozatháborús szembenállássá vált. Mióta betette a lábát Madrid-ba provokál és machinál. Ebből kell sajnos kiindulni, mert a Barcelona és a Madrid az elmúlt években a Classico-kon focizott (még akkor is, hogyha az elmúlt 2 évben ebben nem nagyon volt örömötök), most meg csak az nincs, aminek kéne lennie.
A portugál háborút hirdetett, de nem volt felkészülve, hogy a Barcelona is tud olyan ellenszenves dolgokat művelni a pályán, mint amit ő játszat a csapatával. Undorító volt Busquets és Pedro színészkedése - én ezt nem tagadom -, de a kupadöntőn legalább ennyire undorítóak voltak Pepe vagy Arbeloa belépői (Villa-ra taposása például), és bőven ki lehetett volna állítani Xabi Alonso-t is. Persze José szerint baromi jól vezette Mallenco azt a meccset, mert hagyta a rugdosódást, aztán meg Guardiola-t vádolta meg, hogy a bíróval így meg úgy foglalkozik; és még ha igaza is lett volna, erkölcsi alapja egyáltalán nem volt arra, hogy az ellenfelét ilyeténképpen skatulyázza, de hát a győzelem után egy picit megnőtt az arc, elszaladt a ló.

Nagyon nem volt szép, amit a Barcelona csinált tegnap, de Mourinho nagyon megérdemelte. A Marca (!!!) olvasóinak több mint 90 százaléka szerint ő szúrta el a meccset a rossz taktikájával, de ezt sose képes beismerni, és persze előbb hibás még az Unicef is, mint ő.

Guti Twitter-üzenete önmagáért beszél: "Madridistább vagyok bárkinél, de ettől még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."

Sajnálom, hogy ezzel nem érthettek egyet, mert Mourinho-ban van minden madridi remény, hogy ő majd megszakítja a katalán-hegemóniát. Szerintem belegondolva, annyit nem ér az eredményesség, hogy ezzel minden emberi értéket sutba vágjunk, de mindenkinek más a gyomra...
Még egyszer: nagyon bízom benne, hogy a Barcelona nem így fog nyerni legközelebb, mert nagyon is jogosak a szurkolói kritikák, de azt hiszem, hogy Mourinho kényszerítette ki, hogy Guardioláék is ilyen trükközésekhez folyamodjanak.

Na, ennyi. Vitát - mondom - nem szeretnék, csak azt, hogy érthetővé váljon a másik oldal (nem elvakult drukkereinek) álláspontja is."

robot_ 2011.04.28. 17:22:06

@Keltafan:
ez a kulonbség:

Rio Ferdinand: "This diving is a joke/embarrassing. When Pedro watches that do you think he'll think, "What was I doing!?" Rugby players must laugh at football. If you ever see me go off on a stretcher then run back on to play, I give everyone on here the green light to him me with a two-footed tackle."

Michael Owen: "Alves' actions won't please many as if he had got straight up it would have been a yellow card, but Barça fans will be happy with his actions."

Rory Mcilroy: "Dani Alves, you are a disgrace. Roll about on the floor just a bit more!"

Chad Ochocinco: "I can't believe they just gave Pepe a red card for that."

Keltafan 2011.04.28. 17:28:01

@robot_: Az alsó kettőről fogalmam sincs kicsoda, Owen Real-játékos volt, januárban pedig egy ennél is ártatlanabb szituban állították ki Gerrard-ot egy MU elleni FA-kupa meccsen, ahol Webb elég rendesen a United-nek fújt.

Keltafan 2011.04.28. 17:29:11

Ja, ez utóbbi Ferdinand-nak volt válasz; amúgy egyetértek a véleményekkel, csak olvasd el a hosszú hsz-em.

robot_ 2011.04.28. 17:30:13

@Keltafan:
igen, kb egyszerre kuldtuk, még most fogom olvasni.

Horrible Game 2011.04.28. 17:45:49

Canales helyére a bíró kéne!

robot_ 2011.04.28. 18:20:07

@Keltafan:
Hat elolvastam, de szerintem ahhoz hogy ez a helyzet letrejojjon, ahhoz ket dolog kell (altalaban veve sem eleg egy)
Az egyik a spanyol legkor. A masik Mourinho. Akinek a faszsagait tudtak kezelni mas orszagokban, legalabbis nem voltak ekkora cirkuszok az biztos. Se Angliaban, se Olaszorszagban. Persze ott is megjelent sokminden, de csak a napi sajtoban, ott is produkalta magat, de 3 napnal nem volt tovabb cimlapon. Itt meg olyan kozegbe csoppent ahol eleve van taptalaja az ilyen uszito-tulzo, bunko felbujtasoknak. O meg persze hozza magat. Spanyolorszagban mindket oldal buszke nagyon, es mindketto karorvendo nagyon, bar elonyere legyen mondva, hogy altalanossagban azert nem verik szet egymas fejet az utcan vascsovekkel, mert itt meg ennek nincs hagyomanya csak a szájalásnak.
Mourinho nem valo oda, mert egyebkent nagytudasu tréner, mert mondjak h mindig igazolhat sok penzert, de ez más sztárcsapatok folyton elkuldott trénereire is igaz, mégsincs olyan eredményuk mint neki. Jo feje volna ehhez a sporthoz, jok a meglatasai, tudja mik a mozgasok, lat a palyan, de nem jo a vermerseklete. Raadasul nem felindulasbol bunko, hanem helybol. Ez mindi igaz ra, tehat pl latszik h a legszarabb helyzetben is csinikusan mosolyog, meg ilyenek, mikor mar mas edzok felidegesitenek magukat, es kiabalva beszelnenek, ebbol is latszik hogy o alapjaraton is tahobb stilusban beszel. Ezek nem jo tulajdonsagok, de eleg sok europai kulturaban ezzel a bulvarsajtoba tud bekerulni maximum, meg 1-2 nap alatt felejtheto sport hirkebe.
Semmi baj nincs vele, de nem valo Spanyolorszagba. Egyebkent ha regre visszanezek, akkor is azt latom hogy ha Sporszagban valakinek ilyen "hegemonias" idoszaka volt, akkor azt ki kellett varni. Nem hiszem h mas tudna jobban csinalni. Ez a masik dolog.
Ferdinand-os temaval kapcsolatban nem ertem h ez a Gerrard-ot kiallitotta Webb ez hogy jon oda..
viszont szerintem igaza van. Az mar tenyleg nem csak a jatek, hanem a tisztesseg megcsonkitasa amit Alves, Pedro es Busquets csinaltak.

Robinzon Kurzor 2011.04.28. 20:54:40

Az a szomorú, hogy egy támadó szellemű Real simán berámolhatna 2-3 gólt a Barcának ... közben persze kapna 4-5 gólt.

De legalább fociznának, a semleges néző is élvezné a szép focit, meg a Real-drukkereknek is meg lenne az érzés, hogy nem ilyen szerencsétlen balfaszkodással esnek ki, hanem mindent beleadva, szép játékkal.
Mint a válogatottunk Hollandiában.

De Mourinhoból nem nézem ki, hogy lenne ehhez vér a pucájában: őrizni akarja majd a 0-0-át ...

Hirariko 2011.04.28. 22:46:58

"tisztesseg megcsonkitasa amit Alves, Pedro es Busquets csinaltak."

Szerintem abba megegyezhetünk, hogy a Real provokálta ki az ilyen dolgokat, az első 2 meccs során, de ez a durva ebbe a dologba, hogy az első 2 meccsen senki se mondta, hogy milyen durva, színeskedős játékot játszik a Real, de ha a Barca el meri kezdeni máris mindenki sír, hogy ez szánalmas.

robot_ 2011.04.28. 22:58:20

@Hirariko:
"Szerintem abba megegyezhetünk"
nem.

"meccsen senki se mondta"
alig volt aki ne mondta volna.

"de ha a Barca el meri kezdeni máris mindenki sír, hogy ez szánalmas"

Nezd vissza es mond hogy nem az.

pimpalini 2011.05.01. 01:10:36

Marhaság lenne ilyen védekező felfogású csapattal kiállni...

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása