Mourinho: Nem tudtam motiválni a játékosokat

2011.04.30. 21:54 hugo sanchez

Nagy feneket nem kerítenénk a Zaragoza elleni vereségünknek, nem most úszott el a bajnokság, csak pár keserű megjegyezés.

 

A jelek szerint rosszabb hatása volt a játékosokra a Barcelona elleni vereség és az óriási felhajtás, mint amire számítani lehet: az a Casillas is óriásit hibázott, aki eddig a legnyugodtabb pontja volt a csapatnak, Carvalho pedig - aki eltiltás miatt nem játszhatott a BL-elődöntőn - olyan simán állíttatta ki magát, hogy talán még Mourinho sem tudja megvédeni.

 

 

Ami még szomorúbb, hogy Mourinho a meccs utáni sajtótájékoztatón bevallotta, hogy kudarcot vallott abban, amiben talán a legjobb: egyszerűen nem tudta motiválni a csapatot a meccs előtt, meglehet kifogyott a nem hülyegyerek Einstein idézeteiből. Az első félidő lélektelen játékára nincs semmilyen mentség, az sem, hogy tartalékosan kezdett a csapat, kaparjanak csak szépen azok, akik nem alapemberek Mourinhónál. És nem magyarázat a relatív tétnélküliség sem. Nem gondoljuk komolyan, hogy beérhető lett volna a Barcelona, de ha feladtuk, akkor azt valljuk be, ne nyissanak ki a pénztárak, tiltsuk ki a kamerákat, és kezdjünk el rápihenni a következő szezonra. Legalább nem áztak volna annyian a stadionban, és nem kell erőltetni a szurkolókat lelkesítő kampányt sem.

 

(Ronaldo száműzetésével nem értünk egyet, ha számára fontos a gólkirályi cím, márpedig az, akkor hadd játsszon, ráadásul a megtorlásszagot is nehéz kiszellőztetni a szerdai morgolódós beszólása után. Guardiola játszatta Messit, Ronaldo szerencséjére nem szerzett gólt. Persze, kockázatos nagy meccs előtt bevetni a legjobbakat, a katalánoknál ketten sérültek meg a szombati meccsen, de néha vállaljon már fel Moruinho is minimális kockázatot.)

 

A második félidőre sok panaszunk nem lehet, szerencsénk az nem volt, a Zaragoza meg az életéért játszott. Mourinho is erről beszélt a meccs végén, meg arról is, hogy van olyan, amikor az egyik csapat szépen játszik, a másik meg nem. Ez utóbbi Josénak nem áll jól. A meccset meg felejtsük el gyorsan, ja, és a Barcelona is kikapott.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcamadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr412867890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirariko 2011.04.30. 22:33:31

Szerintem még érdekes lehetett volna a bajnokság ha még megnyeri, mivel 5 pontnál a Barcanak rendesen kellett volna hajtania az utolsó 4 meccsen, 1 pozitívum, hogy Mou végre nem hibáztatott senkit a meccs után csak magát, hogy nem tudta motiválni a csapatot ezért jár 1 + :P

smartdrive 2011.04.30. 23:07:18

Carvalhoval kapcsolatban nekem is Einstein jutott eszembe:

"két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. de az elsőben nem vagyok biztos"

És??? 2011.05.01. 08:38:42

Nem baj majd kedden.Casillassal kapcsolatban ha már kellett ez a hiba inkább most ,mint a BL döntőbe.

multi84 2011.05.01. 11:03:41

Hihetetlen volt látni hogy az rengeteg helyzet ami máskor bemegy most mindig kimattant 10cm-el mellé ment. Nem tudom hány gólt rúghatott volna a real de hogy 5-6-ot simán az 100%.

Barca-Madrid

Az év futballeseménye, oda-vissza és még kétszer egymás ellen a világ két legjobb csapata. Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!

Friss topikok

  • haszán: @gömbgilisz legalább kétgólos real-győzelem lesz holnap (2011.08.13. 22:51) Iker a négy meccs madridi MVP-je
  • robot_: @grayman89: fuj bazmeg, elolvastam vegig az ömlengésed... bazmeg... egyszeruen a vilag egy jobb h... (2011.05.07. 14:53) Alvessel nem nagyon törődtek a társai
  • flea: @nlght84: tehát ha jól értem, te azt állítod, hogy a lesszabály célja a bejátszott terület, illetv... (2011.05.05. 16:05) Végre mi játszunk fehérrel
  • Pampák Bikája: @Guss Grissom: mutogatni való kis pöcs fagy fiacskám. Zsidózni persze nem itt kell, hanem a te csa... (2011.05.05. 15:10) Mourinho már megint csalni fog
  • karikaV43: Mi lenne ha a realisták saját blogjukba trollkodnának.Elég volna gratulálni és ennyi,mit bíróztok ... (2011.05.04. 21:15) Rutinmunka

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása